Fiasco! MMA-kampioen titel afgepakt dag voor wedstrijd MMA Nieuws
MMA Nieuws

Fiasco! MMA-kampioen titel afgepakt dag voor wedstrijd

Fiasco! MMA-kampioen titel afgepakt dag voor wedstrijd

John Lineker mistte gewicht voor zijn eerste titel verdediging tijdens ONE op Prime Video 3 morgen. ONE Championship heeft de kampioen ontdaan van diens bantamgewicht titel.

De inmiddels voormalige kampioen Lineker werd vandaag in Maleisië over de bantamgewicht limiet gewogen. Linneker was gepland om zijn troon te verdedigen tegen Fabricio Andrade op ONE op Prime Video 3 op vrijdag in Kuala Lampur, Maleisië.

Geen kans

Het gevecht zal doorgaan zoals gepland, waarbij Lineker een boete van 20 procent over zijn vechtgage krijgt. Lineker komt niet langer in aanmerking voor de titel, maar Andrade zal de bantamgewicht kampioen worden als hij wint.

ONE Championship heeft een uniek systeem waardoor vechters technisch niet kunnen rehydrateren. De bantamgewichtlimiet bij ONE is 145 pond. Lineker slaagde voor de hydratatietest, maar kwam uit op 145,5 pond. Hij kwam uren later terug en was zwaarder dan daarvoor (145,75).

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws