Ferguson: 'Khabib stop met een klootzak te zijn' Nieuws
Nieuws

Ferguson: 'Khabib stop met een klootzak te zijn'

Ferguson: 'Khabib stop met een klootzak te zijn'

Tony Ferguson zegt tegen Khabib Nurmagomedov dat hij 'moet stoppen metweglopen' en 'moet tekenen op de stippellijn'. Ook al is de Rus met pensioen toch wacht Ferguson nog steeds op zijn kans tegen zijn gewenste rivaal. Tony Ferguson keert op 15 mei terug naar de Octagon tijdens UFC 262 tegen Beneil Dariush, maar ziet liever Khabib tegenover zich.

Het feit dat Ferguson en Khabib vijf keer met elkaar zouden vechten, maar vanwege blessures, mislukte gewichtsverminderingen en een pandemie heeft het gevecht nooit plaatsgevonden, zit de Amerikaan nog steeds dwars.. Het is een van de gevechten die veel fans wilden zien en hoewel Nurmagomedov met pensioen is, hoopt Ferguson nog steeds dat het gebeurt.

Gebeurt nooit

,,Ik kom dichter bij Khabib en dat is het enige gevecht dat zijn management voor hem wilde en dat is het enige gevecht waar ze mee instemden", zei Ferguson tegen ESPN. ,,Stop met een klootzak te zijn, stop met rennen, teken op de stippellijn, Khabib."

Het lijdt geen twijfel dat de rivaliteit tussen Tony Ferguson en Khabib springlevend is. Hoewel Ferguson gelooft dat er een gevecht met de voormalige kampioen zal plaatsvinden, is het onwaarschijnlijk. De Rus heeft duidelijk gemaakt dat hij blij is met pensioen te zijn en gefocust is op coaching.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws