Ferguson: ‘Khabib stop met een klootzak te zijn’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Ferguson: ‘Khabib stop met een klootzak te zijn’

Ferguson: ‘Khabib stop met een klootzak te zijn’

Ferguson: 'Khabib stop met een klootzak te zijn'

Tony Ferguson zegt tegen Khabib Nurmagomedov dat hij ‘moet stoppen metweglopen’ en ‘moet tekenen op de stippellijn’. Ook al is de Rus met pensioen toch wacht Ferguson nog steeds op zijn kans tegen zijn gewenste rivaal. Tony Ferguson keert op 15 mei terug naar de Octagon tijdens UFC 262 tegen Beneil Dariush, maar ziet liever Khabib tegenover zich.

Het feit dat Ferguson en Khabib vijf keer met elkaar zouden vechten, maar vanwege blessures, mislukte gewichtsverminderingen en een pandemie heeft het gevecht nooit plaatsgevonden, zit de Amerikaan nog steeds dwars.. Het is een van de gevechten die veel fans wilden zien en hoewel Nurmagomedov met pensioen is, hoopt Ferguson nog steeds dat het gebeurt.

Gebeurt nooit

,,Ik kom dichter bij Khabib en dat is het enige gevecht dat zijn management voor hem wilde en dat is het enige gevecht waar ze mee instemden”, zei Ferguson tegen ESPN. ,,Stop met een klootzak te zijn, stop met rennen, teken op de stippellijn, Khabib.”

Het lijdt geen twijfel dat de rivaliteit tussen Tony Ferguson en Khabib springlevend is. Hoewel Ferguson gelooft dat er een gevecht met de voormalige kampioen zal plaatsvinden, is het onwaarschijnlijk. De Rus heeft duidelijk gemaakt dat hij blij is met pensioen te zijn en gefocust is op coaching.

Bekijk ook

Nordine Mahieddine onder vleugels ex-trainer Badr Hari

Nordine Mahieddine, Glory zwaargewicht is toegevoegd aan het team van toptrainer Said El Badaoui

Afgedankte UFC’er Sanchez niet welkom bij Bellator MMA

Diego Sanchez zijn dagen in het MMA-vechten lijken te zijn geteld.

IDIOTEN: ‘Floyd, Paul, DILDO Danis en alle andere zijn circus artiesten’

Michael Bisping heeft geen goed woord over voor Floyd Mayweather, Logan en Jake Paul, Dillon Danis en alle andere 'idioten'

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page