Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Fedor Emelianenko tekent nieuw contract met Bellator MMA

Fedor Emelianenko tekent nieuw contract met Bellator MMA

Fedor Emelianenko ontkent dat hij een Russische spion is

Fedor Emelianenko blijft bij Bellator MMA om zijn legendarische carrière af te ronden.

Emelianenko is een historische figuur in de geschiedenis van de Mixed Martial Arts en ongetwijfeld een MMA-legende. Zaterdag maakte Bellator bekend dat Emelianenko een exclusieve contractverlenging heeft getekend om zijn carrière binnen de Bellator-kooi af te ronden.

Tijdens zijn laatste optreden leed hij in januari een verlies tegen Ryan Bader in de headliner van Bellator 214. Dit diende als de finales van het zwaargewichttoernooi om een ​​nieuwe zwaargewicht kampioen te bekronen. Voor die tijd versloeg Emelianenko, Chael Sonnen op Bellator 208 in het Nassau Coliseum in Uniondale, New York door een eerste ronde TKO.

Stevige vriendschap

In het belangrijkste evenement van het evenement Bellator 198 versloeg de MMA-legende voormalig UFC-zwaargewichtkampioen Frank Mir. Deze wedstrijd diende als de Bellator Heavyweight Grand Prix kwartfinale selectie ronde. Bellator en Emelianenko zijn beiden verheugd dat er een nieuwe deal is gesloten.

ZIE OOK>> Bellator vechter Chael Sonnen met pensioen

“Ik ben blij dat we Fedor, de grootste zwaargewicht aller tijden, hebben kunnen tekenen voor een nieuwe contractverlenging,” zei Bellator-president Scott Coker. ” Ook Emelianenko zegt blij te zijn: “Mijn sterke vriendschap en respect voor Scott Coker maakten het bereiken van een contractverlenging tot een eenvoudig proces. “

Bekijk ook

BREAKING: UFC kampioen Henry Cejudo vs Jose Aldo op UFC 250

UFC President Dana White

Volgende gevecht Conor McGregor gepland voor de zomer

Conor McGregor heeft mogelijk zijn volgende tegenstander

UFC-VECHTER: ‘Het gaat niet goed met mij’

De voormalige strogewicht uitdager