'F*ck die schorsing!' UFC-vechter stopt door lange straf MMA Nieuws
MMA Nieuws

'F*ck die schorsing!' UFC-vechter stopt door lange straf

'F*ck die schorsing!' UFC-vechter stopt door lange straf

Gisteren maakten USADA-functionarissen de schorsing bekend: ,,Prazeres ontving zijn eerste overtreding na een positieve test op boldenon. Als straf kreeg hij periode van uitsluiting van twee jaar vanaf 9 maart 2019", zeggen USADA-functionarissen (lees verder onder video).

Prazeres, 40, testte positief op clomifeen en zijn metabolieten (desethyl-clomifeen, clomifeen M1 en clomifeen M2). Oxandrolonmetabolieten en de exogene toediening van testosteron en/of zijn voorlopers als resultaat van urinemonsters. Deze werden buiten de competitie afgenomen op 27 augustus 2021, 16 september 2021, 15 oktober 2021 en 2 november 2021.

Dan maar met pensioen

Daar krijgt de vechter nu dus een dikke straf voor. Aangezien dit de tweede overtreding van Prazeres is van het antidopingbeleid van de UFC, werden er zwaardere straffen uitgedeeld. waardoor Prazeres pas op of na 27 augustus 2025 opnieuw weer kan vechten.

Prazeres (44) gaat hier niet op wachten en zegt in een reactie; ,,Fuck hen, dan maar met pensioen, hier ga ik niet op wachten." Prazeres die sinds 2013 bij de UFC op het rooster staat zegt dat hij een middel gebruikte om zijn vruchtbaarheid te verbeteren en dat dit zijn hormoon huishouding door de war gooide.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws