Fans helpen UFC-kampioen Weili Zhang uit de brand Nieuws
Nieuws

Fans helpen UFC-kampioen Weili Zhang uit de brand

Fans helpen UFC-kampioen Weili Zhang uit de brand
Fans helpen UFC-kampioen Weili Zhang uit de brand

Weili Zhang ontvangt voorraden van Chinese fans tijdens de lockdown door het coronavirus in Las Vegas

UFC-kampioen strogewicht Zhang is na haar UFC 248-oorlog met Joanna Jedrzejczyk nog steeds niet teruggekeerd naar haar geboorteland China. De kampioen koos ervoor om een ​​maand in Las Vegas te blijven, niet alleen om mogelijke blootstelling aan het coronavirus te voorkomen.

Zhang blijft ook om de strenge tests van het Amerikaanse Anti-Doping Agency te vereenvoudigen waaraan ze als UFC-kampioen onderworpen is. Zhang doorstaat deze periode van afsluiting met een paar leden van haar team in een gehuurd huis in de stad.

Dank voor de hulp

De Chinese plaatste een video op haar Chinese socialemediakanalen van de lege planken in een plaatselijke supermarkt het resultaat van duizenden inwoners die probeerden in te slaan voor hun eigen isolement.

Volgens een rapport van South China Morning Post reageerden fans in China op deze video van Zhang door de UFC-kampioen voedsel, medicijnen, maskers, handdesinfecterend middel en meer te sturen. Ze stuurden haar zelfs een pan om rijst in te koken.

Nooit eerder gezien

'Ik ben erg ontroerd. In het buitenland kan ik de zorg en hulp van Chinese vrienden goed gebruiken, zei Zhang tijdens een livestream van 90 minuten op het Chinese videoplatform Douyin. We hebben dit nog nooit eerder gezien. "

"We kunnen geen rijst kopen. Ze hebben ons rijst gestuurd. we hadden geen pan om de rijst in te koken, ze hebben de pan ook naar ons gestuurd. Ik voel dat de Chinezen in het buitenland zeer verenigd zijn en iedereen elkaar helpt!'

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws