Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Extreem: MMA-vechter gebruikt fiets als wapen (video)

Extreem: MMA-vechter gebruikt fiets als wapen (video)

Conflictoplossing is altijd de beste manier om verder te gaan in plaats van zich tot geweld te keren. Een echte vechter weet dit.

In dit geval, gebruikte een man de skateboard baan om te fietsen. Hij wordt gevraagd om te vertrekken maar weigert, waarna hij in een ruzie terechtkomt. Het lijkt erop dat de fietser denkt dat hij dezelfde rechten heeft als de skater om het gebied te gebruiken.

Hij gedraagt zich erg agressief als hem gevraagd wordt te vertrekken. “Ik ga nergens heen”. Het is niet helemaal duidelijk, maar de man in het groene shirt lijkt ook agressie te vertonen, het is nooit verstandig agressie naar je tegenstander te tonen.

Flinke escalatie

De man in het groene shirt besloot de zaak in eigen hand te nemen en probeerde de fiets te verwijderen. Dit ontbrande een nieuwe escalatie en bleek een grote fout.

Hij wordt plots geconfronteerd met een fiets die als wapen wordt ingezet door de man met het ontblote lichaam. Deze is klaarblijkelijk getraind in MMA of BJJ. Wat er dan gebeurt lijkt een uitbarsting van extreem geweld.

Bekijk ook

Connor McGregor belooft scherper en sneller terug te komen in 2018

Conor McGregor in onderhandeling met UFC over nieuwe deal

Volgens ESPN's Ariel Helwani is Conor McGregor momenteel bezig met een terugkeer naar de UFC in de late zomer of vroege herfst.

Afvaller: UFC ontslaat te dikke MMA-vechter

Afvaller: UFC ontslaat te dikke MMA-vechter

UFC: Tyron Woodley heeft chronische artritis, wil toch vechten

Tyron Woodley's zoektocht om zijn UFC-titel te heroveren, zal nog een beetje langer moeten wachten.

REGIO NIEUWS UITGELICHT