Extreem: MMA-vechter gebruikt fiets als wapen (video) Nieuws
Nieuws

Extreem: MMA-vechter gebruikt fiets als wapen (video)

Extreem: MMA-vechter gebruikt fiets als wapen (video)

Conflictoplossing is altijd de beste manier om verder te gaan in plaats van zich tot geweld te keren. Een echte vechter weet dit.

In dit geval, gebruikte een man de skateboard baan om te fietsen. Hij wordt gevraagd om te vertrekken maar weigert, waarna hij in een ruzie terechtkomt. Het lijkt erop dat de fietser denkt dat hij dezelfde rechten heeft als de skater om het gebied te gebruiken.

Hij gedraagt zich erg agressief als hem gevraagd wordt te vertrekken. "Ik ga nergens heen". Het is niet helemaal duidelijk, maar de man in het groene shirt lijkt ook agressie te vertonen, het is nooit verstandig agressie naar je tegenstander te tonen.

Flinke escalatie

De man in het groene shirt besloot de zaak in eigen hand te nemen en probeerde de fiets te verwijderen. Dit ontbrande een nieuwe escalatie en bleek een grote fout.

Hij wordt plots geconfronteerd met een fiets die als wapen wordt ingezet door de man met het ontblote lichaam. Deze is klaarblijkelijk getraind in MMA of BJJ. Wat er dan gebeurt lijkt een uitbarsting van extreem geweld.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws