? Extreem hoge ticket prijzen: McGregor vs Poirier 3 gaat je dit kosten Nieuws
Nieuws

? Extreem hoge ticket prijzen: McGregor vs Poirier 3 gaat je dit kosten

? Extreem hoge ticket prijzen: McGregor vs Poirier 3 gaat je dit kosten

Conor McGregor en Dustin Poirier zullen elkaar op 10 juli voor de tweede keer treffen dit jaar in wat hun derde gevecht wordt in totaal. Het publiek welke aanwezig mogen zijn moeten wel diep in de buidel tasten, om het gevecht van het jaar live mee te kunnen maken.

De ticketprijzen voor UFC 264 zijn bekend gemaakt en fans hebben gemerkt dat zij er wellicht hun spaarpotten voor moeten breken. De voorverkoop tickets gingen gisteren in de verkoop en variëren van $ 300 tot $ 10.000. Het evenement markeert de terugkeer van de UFC naar Las Vegas in stijl, dat is wel te zien aan de prijs voor een kaartje.

Grote bedragen

UFC-president Dana White kondigde gisteren aan dat Conor McGregor vs. Dustin Poirier III de hoofdrol zal spelen in de blockbuster-kaart, met de verwachting dat er een volledige menigte fans aanwezig zal zijn in de T-Mobile Arena. De meerderheid van de aanwezigen zal niet de $ 10.000 betalen.

Verwacht wordt dat de duurdere kaarten waarbij je ringende zult zitten door rijke fans en beroemdheden zullen worden gekocht. ,,Er nogal wat rijke gasten zullen zijn die niet kunnen wachten om een kaartje te kopen en deze te zien twee lichtgewicht krijgers doen waar ze goed in zijn", aldus de UFC.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws