EXTREEM GEWELD: Bellator vechter en politieagent geschorst (video) Nieuws
Nieuws

EXTREEM GEWELD: Bellator vechter en politieagent geschorst (video)

EXTREEM GEWELD: Bellator vechter en politieagent geschorst (video)

Bodycam-beelden van Bellator vechter Jerald Williams die een body-slam uitvoert tijdens een arrestatie, kan deze zijn baan als politieagent kosten.

Als MMA-vechter had Williams een profrecord van 3-1 voor gevechten die plaatsvonden tussen 2009 en 2012. Zijn laatste professionele wedstrijd was op Bellator 84. Williams heeft ook een amateurrecord van 2-0.

Jerald Williams die nu als politieagent in Chicago werkt is ontheven van zijn taken nadat beelden van een recente arrestatie viraal gingen, beschuldigingen van extreem politiegeweld worden hem aangerekend.

Hevig verzet

Chicago CBS 2 deelde de body-camerabeelden van 28 november 2019 waar Williams te zien is die arrestant Bernard Kersh op het beton neersmijt. De politie bekeurde Kersh voor het drinken in het openbaar toen het incident ontstond.

De politie beweert dat Kersh zich verzette tegen arrestatie en vervolgens spuugde en het gezicht van Williams. Kerst ontkent dit, "Ik spuugde niet de politie," vertelde Kersh aan CBS 2.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws