Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Extreem afvallen: UFC start samenwerking met biologische voeding experts

Extreem afvallen: UFC start samenwerking met biologische voeding experts

Nieuw onderzoek: MMA vechters spelen met hun leven door extreem afvallen

De UFC zet een belangrijke stap in het helpen van hun vechters met voeding en het verminderen van het gewicht. Om zo het extreem gevaarlijke gewichtverminderen aan te pakken.

Afgelopen woensdag kondigde de organisatie een partnerschap aan met Trifecta, een toonaangevende volledig biologische maaltijdbezorgservice, die zal worden ingezet om vechters te helpen tijdens trainingskamp en vechtweek.

Veel vechters gebruiken en werken met voedingsdeskundigen tijdens trainingskamp of vechtweek om hen te helpen met hun gewichtsverlies. De UFC zegt dat Trifecta haar vechters kan helpen met aangepaste maaltijden vanaf de initiële gewichtsafname via het rehydratatie- en post-weegproces.

A la carte

UFC levert Trifecta maaltijden aan vechters tijdens het trainingskamp en niet alleen aan die atleten die regelmatig toegang hebben tot het UFC Performance Institute in Las Vegas. Dit zou los staan ​​van de maaltijden die de UFC PI momenteel biedt. Chef-koks zijn aanwezig tijdens de vechtweek.

De aanbeveling was dat vechters niet meer dan twee tot drie pond per week zouden verliezen door hun gewichtsafname om hun gecontracteerde gewicht te bereiken. De implementatie van dit Trifecta-programma lijkt de zorgen over snel en extreem gewichtsverlies aan te pakken.

2019

Het programma zal in het eerste kwartaal van 2019 starten, volgens de UFC, en “toegankelijk zijn voor atleten die vechten op een meerderheid van UFC-evenementen.”

Bekijk ook

‘Rico Verhoeven moet voetbalclub Sparta redden’

Rico Verhoeven zou ingeschakeld moeten worden om voetbalclub Sparta een helpende hand te bieden. Dat zegt analist Robert Maaskant vandaag in het AD. De topkickboksers zou motivator kunnen optreden om de club uit het dal te halen.

‘Rico Verhoeven tegen Alistair Overeem, je wilt het zien’

Alistair Overeem is door de Amerikaanse vechtsport organisatie UFC aan de kant gezet. Het nieuws ...

Alistair Overeem (40) door UFC genadeloos op straat gezet

Alistair Overeem de Nederlandse MMA en kickbokslegende is ontslagen door vechtsport organisatie de UFC. De ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page