Extreem afvallen: UFC start samenwerking met biologische voeding experts Nieuws
Nieuws

Extreem afvallen: UFC start samenwerking met biologische voeding experts

Extreem afvallen: UFC start samenwerking met biologische voeding experts
Extreem afvallen: UFC start samenwerking met biologische voeding experts

De UFC zet een belangrijke stap in het helpen van hun vechters met voeding en het verminderen van het gewicht. Om zo het extreem gevaarlijke gewichtverminderen aan te pakken.

Afgelopen woensdag kondigde de organisatie een partnerschap aan met Trifecta, een toonaangevende volledig biologische maaltijdbezorgservice, die zal worden ingezet om vechters te helpen tijdens trainingskamp en vechtweek.

Veel vechters gebruiken en werken met voedingsdeskundigen tijdens trainingskamp of vechtweek om hen te helpen met hun gewichtsverlies. De UFC zegt dat Trifecta haar vechters kan helpen met aangepaste maaltijden vanaf de initiële gewichtsafname via het rehydratatie- en post-weegproces.

A la carte

UFC levert Trifecta maaltijden aan vechters tijdens het trainingskamp en niet alleen aan die atleten die regelmatig toegang hebben tot het UFC Performance Institute in Las Vegas. Dit zou los staan ​​van de maaltijden die de UFC PI momenteel biedt. Chef-koks zijn aanwezig tijdens de vechtweek.

De aanbeveling was dat vechters niet meer dan twee tot drie pond per week zouden verliezen door hun gewichtsafname om hun gecontracteerde gewicht te bereiken. De implementatie van dit Trifecta-programma lijkt de zorgen over snel en extreem gewichtsverlies aan te pakken.

2019

Het programma zal in het eerste kwartaal van 2019 starten, volgens de UFC, en "toegankelijk zijn voor atleten die vechten op een meerderheid van UFC-evenementen."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws