Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Ex WWE superster Jack Swagger maakt MMA-debuut bij Bellator

Ex WWE superster Jack Swagger maakt MMA-debuut bij Bellator

Ex WWE superster Jack Swagger maakt MMA-debuut bij Bellator

Voormalig WWE-superster Jack Swagger, echte naam Jake Hager, maakt zijn mixed martial arts-debuut op de undercard van Bellator’s zwaargewicht grand prix-finale op 26 januari 2019.

Hager staat in het voorprogramma van voormalig UFC licht zwaargewicht Ryan Bader tegen legende Fedor Emelianenko, is Hager vecht in zijn debuut tegen JW Kiser. Meestal is het omgekeerd en lezen wij dat MMA vechters een overstap maken naar de WWE show worstel organisatie.

De 36-jarige Hager is vorig jaar ontslagen uit zijn WWE-contract na een succesvolle tijd bij de professionele worstel organisatie. Sindsdien is hij een aantal keer bij onafhankelijke MMA organisaties in actie geweest met het oog om uiteindelijk zelf MMA uit te proberen.

Praktijk

Hij krijgt de kans om te laten zien wat hij heeft geleerd wanneer hij de kooi deelt met Kiser, een 41-jarige met een professionele record van 0-1, en zal vechten in Bellator’s zwaargewicht divisie.

Op de universiteit werd Hager een All-American genoemd nadat hij het record zette in Oklahoma voor de meeste pins in een enkel worstelseizoen. Wat betekent dat hij waarschijnlijk beter uitgerust is voor een MMA debuut dan ex WWE collega CM Punk, die niet echt slaagde bij de UFC.

Falen

Niet alle voormalige WWE supersterren hebben gefaald in het professionele MMA zoals Punk (echte naam Phil Brooks), zoals je je wellicht zult herinneren dat Brock Lesnar de UFC zwaargewicht titel claimde in zijn vierde gevecht.

Zal Jack Swagger meer een CM Punk of een Brock Lesnar zijn? 26 januari zal het uitwijzen.

Bekijk ook

Comeback gevecht: Conor McGregor vs. Justin Gaethje

Eerder vandaag plaatste Conor McGregor een bericht op twitter waarin hij hint naar een terugkomst naar de UFC.

Bellator 232: Robin van Roosmalen vs Cris Lencioni

Zaterdag 26 oktober maakt voormalige GLORY kickboxing wereldkampioen zijn debuut bij Bellator MMA.

Uit pensioen: Conor McGregor hint naar UFC terugkeer

Conor McGregor lijkt zijn sensationele UFC-comeback te hebben aangekondigd.