Ex ONE Championship Ben Askren treft Robbie Lawler tijdens UFC debuut Nieuws
Nieuws

Ex ONE Championship Ben Askren treft Robbie Lawler tijdens UFC debuut

Ex ONE Championship Ben Askren treft Robbie Lawler tijdens UFC debuut
Ex ONE Championship Ben Askren treft Robbie Lawler tijdens UFC debuut

Ongeslagen UFC-nieuwkomer Ben Askren heeft zijn eerste wedstrijd in bij de UFC geboekt en het is tegen een voormalig kampioen.

Askren (18-0) ontmoet oud UFC kampioen weltergewicht Robbie Lawler bij UFC 233 op 26 januari in Anaheim, Californië, volgens UFC-president Dana White. Het pay-per-view-evenement vindt plaats in het Honda Center. Volgens bronnen is de UFC bijna klaar met het finaliseren van de wedstrijd, hoewel overeenkomsten nog niet zijn ondertekend.

Askren, 34, is voormalig titelhouder bij Bellator MMA en One Championship. Hij tekende vorige maand bij de UFC als onderdeel van een zeldzame "ruil deal" die de UFC-kampioen Demetrious Johnson, die al lang in de lucht hing, naar ONE Championship zag vertrekken.

Knock-out machine

Naast zijn ongeslagen MMA-carrière is Askren een NCAA Division I-nationale kampioen worstelaar van de University of Missouri. Lawler heeft 20 knock-outs op zijn carrière record.

Lawler (28-12) heeft sinds december niet gevochten vanwege een blessure. Hij verloor zijn titel (170 pond gewichtklasse) aan Tyron Woodley in juli 2016 en heeft slechts tweemaal gevochten sinds hij dat deed, dit waren wedstrijden tegen Donald Cerrone en Rafael dos Anjos.

De UFC heeft nog geen hoofd wedstrijd voor UFC 233 aangekondigd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws