Ex-GLORY Kickbokser verdiend MMA-contract bij de UFC MMA Nieuws
MMA Nieuws

Ex-GLORY Kickbokser verdiend MMA-contract bij de UFC

Ex-GLORY Kickbokser verdiend MMA-contract bij de UFC
Ex-GLORY Kickbokser verdiend MMA-contract bij de UFC

Een aantal vechters verdiende dinsdagavond een contract bij de Amerikaanse MMA-vechtsport organisatie UFC.

Een van de vechters die bij de UFC aan de slag gaan is voormalig GLORY kickbokser Dustin Jacoby. Hij stond voor het laatst in 2017 in de ring voor de kickboks organisatie. Tijdens Dana White's Contender Series gooide hij grote ogen.

Maar de 32-jarige Jacoby heeft UFC-ervaring. De lichte zwaargewicht vocht bijna tien jaar geleden tweemaal in een grote show en verloor beide keren. Sindsdien heeft hij voornamelijk deelgenomen aan kickboksen, waaronder negen wedstrijden bij GLORY.

Helemaal top

Tijdens een interview na zijn classificatie partij vertelde Jacoby dat hij blij was weer eens zijn ellebogen in de strijd te kunnen gooien. In het kickboksen is dat niet toegestaan, bij het MMA-vechten wel.

'Hij was zonder twijfel de ster van de show vanavond,' zei Dana White over Jacoby. 'Dit joch is explosief, krachtig, stoer, heeft een eindpercentage van 100 procent. Deze kerel is helemaal mijn ding. Ik hou van hem. Welkom bij terug de UFC, jochie.'

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws