Engste man demonstreert MMA-skills: 'Debuut in de maak' (video)
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Engste man demonstreert MMA-skills: ‘Debuut in de maak’ (video)

Engste man demonstreert MMA-skills: ‘Debuut in de maak’ (video)

Martyn Ford

Martyn Ford is het gesprek van de dag geweest sinds de acteur/bodybuilder besloot over te stappen op boksen. Ford is de afgelopen jaren in gesprek geweest om de Iraanse hulk in het boksen onder ogen te zien, waarbij de wedstrijd verschillende keren niet door ging.

Het gevecht stond uiteindelijk gepland om plaats te vinden in de O2-arena in Londen afgelopen april. Maar de datum werd eerst twee keer uitgesteld en uiteindelijk geannuleerd. De Iraanse Hulk (Sajad Gharibi), kon de druk niet aan en zegde af.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Een bericht gedeeld door Martyn Ford (@martynfordofficial)

Na de annulering van zijn boksdebuut, kwam Martyn Ford samen met een nieuwe adviseur de controversiële Daniel Kinehan. Kinehan is de ‘adviseur’ van een aantal vooraanstaande atleten in zowel boksen als MMA. Kort nadat Ford zei dat hij het boksen achter zich liet en begon hij gesprekken met KSW een respectabele Poolse MMA-organisatie.

Nog niet zien vechten

,,Honderd procent ben ik van plan om betrokken te raken bij MMA”, zegt Ford. ,,Ik ben al in gesprek met KSW. Ik begrijp de frustratie van mensen dat ze me nog niet zien vechten. Ik ben nog aan het trainen, het enige wat ik niet doe is actief sparren. Ik ben terug geschakeld naar weerstand en explosieve kracht.“

Op 41-jarige leeftijd is het een echte uitdaging om vanaf het begin nieuwe vaardigheden op te doen maar het is niet onmogelijk. De geruchtmakende potentiële tegenstander van Ford, Mariusz Pudzianovski van KSW, heeft afgelopen weekend KSW-kampioen middengewicht Michael Materla uitgeschakeld en de titel veilig gesteld op 45-jarige leeftijd.

Bekijk ook

Overeem: 'Voor Badr is het alles of niets deze keer'

Overeem: ‘Voor Badr is het alles of niets deze keer’

Alistair Overeem stond vandaag ook in oog met Badr Hari tijdens de eerste persconferentie voor hun aanstaande gevecht op 8 oktober dit jaar.

Badr Hari belooft hels gevecht tegen Overeem: 'Bereidt te sterven'

Badr Hari belooft hels gevecht tegen Overeem: ‘Bereidt te sterven’ (video)

Badr Hari zal op 8 oktober het beste van zichzelf geven in zijn gevecht tegen Alistair Overeem op Glory collision 4.

Glory Kickboxing voortaan te zien op videoland: ‘Einde PPV’

Glory Kickboxing voortaan te zien op videoland: ‘Einde PPV’

Glory Kickboxing kondigt vandaag aan dat de evenementen van de grootste kickboksorganisatie voortaan te zien zullen zijn via RTL/Videoland.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page