ENGE KNOCK-OUT: MMA-vechter 15 minuten bewusteloos (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

ENGE KNOCK-OUT: MMA-vechter 15 minuten bewusteloos (video)

ENGE KNOCK-OUT: MMA-vechter 15 minuten bewusteloos (video)

Tijdens het CFFC84 event op donderdag welke in het Horseshoe Casino & Hotel Tunica, Robinsonville werd gehouden beleefde men een paar angstige minuten. Tijdens het gevecht tussen Jordan Titoni en Pat Sabatini viel een zware knock-out.

Titoni lag ongeveer 15 minuten bewusteloos op het canvas voordat hij door het medische team op een brancard uit de kooi werd gedragen. Titoni verloor via staande knock-out van Pat Sabatini met een reeks stoten waardoor hij overeind bleef staan. Staande en leunend tegen het hek zakte hij in elkaar.

Hulde aan de vechters

Het team van Sabatini keek zorgelijk toe terwijl Totoni de kooi uitgedragen werd. Echter stak Totoni zijn duim ter teken dat het goed met hem ging. Onderzoek in het ziekenhuis wees uit dat de vechter in orde was. Wel maakte zijn team een statement.

"Onze vechters vechten ter vermaak van en fans. Natuurlijk staan zij in de kooi om geld te verdienen. Maar het is eens te meer duidelijk dat het spel wat wij allen zo leuk vinden niet zonder gevaar is. Hulde aan de vechters," aldus een woordvoerder.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws