ENGE KNOCK-OUT: MMA-vechter 15 minuten bewusteloos (video) – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / ENGE KNOCK-OUT: MMA-vechter 15 minuten bewusteloos (video)

ENGE KNOCK-OUT: MMA-vechter 15 minuten bewusteloos (video)

Knock-outs kunnen spektakel veroorzaken tijdens een gevecht, en vaak is dit waar de fans op wachten. Toch is het niet ongevaarlijk.

Tijdens het CFFC84 event op donderdag welke in het Horseshoe Casino & Hotel Tunica, Robinsonville werd gehouden beleefde men een paar angstige minuten. Tijdens het gevecht tussen Jordan Titoni en Pat Sabatini viel een zware knock-out.

Titoni lag ongeveer 15 minuten bewusteloos op het canvas voordat hij door het medische team op een brancard uit de kooi werd gedragen. Titoni verloor via staande knock-out van Pat Sabatini met een reeks stoten waardoor hij overeind bleef staan. Staande en leunend tegen het hek zakte hij in elkaar.

Hulde aan de vechters

Het team van Sabatini keek zorgelijk toe terwijl Totoni de kooi uitgedragen werd. Echter stak Totoni zijn duim ter teken dat het goed met hem ging. Onderzoek in het ziekenhuis wees uit dat de vechter in orde was. Wel maakte zijn team een statement.

“Onze vechters vechten ter vermaak van en fans. Natuurlijk staan zij in de kooi om geld te verdienen. Maar het is eens te meer duidelijk dat het spel wat wij allen zo leuk vinden niet zonder gevaar is. Hulde aan de vechters,” aldus een woordvoerder.

Bekijk ook

Vette Bonus: Armpje strek levert dik geld op

Alle recente overwinningen van Dern komen via submission op de grond

KIJK: 1ste Wrestlemania avond Historisch en Stormachtig

Vannacht was het dan zo ver avond 1 van Wrestlemania 37 in Tampa Florida

⚠️ BREAKING: Wrestlemania in gevaar, evacuatie publiek

Er hangen donkere onweer wolken in de lucht en het waait behoorlijk!

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page