Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Emotionele UFC-vechter Arlovski: ‘Ik gaf het bijna op’

Emotionele UFC-vechter Arlovski: ‘Ik gaf het bijna op’

Dat MMA-vechten veel van een mens kan eisen bewijst UFC-vechter Andrei Arlovski.

Arlovski stond zaterdagnacht tegenover Ben Rothwell tijdens UFC San Antonio: Dos Anjos vs. Edwards. Arlovksi had het moeilijk zowel tijdens maar ook na het gevecht.

Alles gegeven

De vechter was dan ook erg emotioneel na de wedstrijd en vertelde dat hij het bijna opgaf in de eerste ronde. “Ik was verrast door het grondwerk van Rothwell, maar ik had mijn zoontje beloofd met de winst naar huis te gaan,” zei Arlovski in het interview met MMA Junkie na afloop.

Arlovski vertelde dat hij zelfs een moment bang was dat Rothwell zijn takedown succesvol zou afmaken, “ik deed wat ik moest doen, dus ben ik blij, maar het het had ook anders kunnen aflopen. Maar het grootste compliment was dat van mijn manager, hij zei ik zag de beste Arlovski in de laatste 3 jaar. “

Bekijk ook

Onlusten Hong Kong: Komst UFC naar China in gevaar

Dana White geeft toe dat protesten in Hong Kong UFC Shenzhen ‘uitdagender’ maken.

Geannuleerd: MMA-gevecht van 2 miljoen verboden

Er lijkt een definitief einde te zijn gekomen aan de inmiddels langslepende affaire tussen de Franse rappers Booba en Kaaris.

UFC 241 Salarissen: Dit verdienden de MMA vechters

Stipe Miocic nam het grootste salaris mee naar huis na UFC 241 en verdiende zaterdagavond $ 750.000 voor zijn overwinning op Daniel Cormier in de headliner van de avond in Anaheim, Californië.