Ellebogen blijken dodelijk tijdens UFC 271-evenement: KO video MMA Nieuws
MMA Nieuws

Ellebogen blijken dodelijk tijdens UFC 271-evenement: KO video

Ellebogen blijken dodelijk tijdens UFC 271-evenement: KO video

Tai Tuivasa en Jared Cannonier lieten op het UFC 271-evenement maar weer eens zien hoe effectief elleboog stoten kunnen zijn. UFC 271 vond plaats afgelopen nacht in Houston, Texas.

Australiër Tuivasa scoorde een hoogtepunt finish op Lewis in de UFC 271 co-headliner. De zwaargewichten wisselden enorme stoten uit tijdens het gevecht. Tuivasa strafte Lewis vervolgens af met een wrede elleboog in het gezicht welke leidde tot een knock-out.

Dit was verreweg de grootste overwinning van Tuivasa tot nu toe. Hij kwam binnen als het nummer 11-gerangschikte zwaargewicht. De Australiër en zal waarschijnlijk naar de top vijf gaan na het verslaan van Lewis, die nummer drie was.

Kanonslagen

Cannonier zette afgelopen nacht misschien wel de laatste stap in de richting van een UFC middengewicht titelkans. Brunson had een geweldige start, scoorde een takedown in minder dan twee minuten en liet Cannonier vervolgens vallen met een rechtse hoek.

In ronde 2 keerde het tij echter snel. Cannonier sloeg Brunson met stoten en een backhand welke Brunson desoriënteerde. Hierdoor kwam Brunson ten val en Cannonier klom bovenop zijn tegenstander. Deze maakte de klus af met brute grond-en-pond via elleboogstoten. Cannonier versloeg Brunson via TKO op 4:29 in de tweede ronde in Houston.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws