'Eerst de titel, dan het grote geld'! Diaz vs Poirier gevecht geen prio MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Eerst de titel, dan het grote geld'! Diaz vs Poirier gevecht geen prio

'Eerst de titel, dan het grote geld'! Diaz vs Poirier gevecht geen prio

Mike Brown, de trainer-coach van Dustin Poirier wil dat zijn vechter eerst voor de UFC lichtgewicht titel vecht, voordat hij Nate Diaz aanpakt. 'Veel geld verdienen is in dit geval ondergeschikt aan de titel'.

Een gevecht tussen Poirier en Diaz zou 'gigantisch veel geld opleveren', maar eerst dat titelgevecht zegt Brown. De coach vindt dat UFC lichtgewicht kampioen Charles Oliveira de eerste keuze van 'The Diamond' zou moeten zijn.

Terwijl Brown liever Poirier tegen Oliveira zou zien vechten, weet Brown dat, tegen wie Poirier ook vecht, de fans weer een stevig optreden van Poirier te wachten staat. ,,Verwacht geweld, veel geweld ongeacht wie de tegenstander is", zegt Brown.

Groot geld

,,Ik ga ervan uit dat de titel waarschijnlijk de volgende zal zijn, wie weet", vertelde Brown aan My MMA News. ,,Ik zie dat er gesprekken zijn die over een mogelijk Nate Diaz gevecht gaan. Ik weet zeker dat dat gigantische aantallen zou opleveren. Ze waren eerder gepland om te vechten, het ging niet door. "

Een vierde gevecht met Conor McGregor zou ook op het spel kunnen staan, maar gezien de omstandigheden, McGregor liep een gebroken been op en verloor de laatste twee gevechten van Poirier, verwacht Brown niet snel een herkansing.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws