'Eerst de titel, dan het grote geld'! Diaz vs Poirier gevecht geen prio
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / ‘Eerst de titel, dan het grote geld’! Diaz vs Poirier gevecht geen prio

‘Eerst de titel, dan het grote geld’! Diaz vs Poirier gevecht geen prio

'Eerst de titel, dan het grote geld'! Diaz vs Poirier gevecht geen prio

Mike Brown, de trainer-coach van Dustin Poirier wil dat zijn vechter eerst voor de UFC lichtgewicht titel vecht, voordat hij Nate Diaz aanpakt. ‘Veel geld verdienen is in dit geval ondergeschikt aan de titel’.

Een gevecht tussen Poirier en Diaz zou ‘gigantisch veel geld opleveren’, maar eerst dat titelgevecht zegt Brown. De coach vindt dat UFC lichtgewicht kampioen Charles Oliveira de eerste keuze van ‘The Diamond’ zou moeten zijn.

Terwijl Brown liever Poirier tegen Oliveira zou zien vechten, weet Brown dat, tegen wie Poirier ook vecht, de fans weer een stevig optreden van Poirier te wachten staat. ,,Verwacht geweld, veel geweld ongeacht wie de tegenstander is”, zegt Brown.

Groot geld

,,Ik ga ervan uit dat de titel waarschijnlijk de volgende zal zijn, wie weet”, vertelde Brown aan My MMA News. ,,Ik zie dat er gesprekken zijn die over een mogelijk Nate Diaz gevecht gaan. Ik weet zeker dat dat gigantische aantallen zou opleveren. Ze waren eerder gepland om te vechten, het ging niet door. “

Een vierde gevecht met Conor McGregor zou ook op het spel kunnen staan, maar gezien de omstandigheden, McGregor liep een gebroken been op en verloor de laatste twee gevechten van Poirier, verwacht Brown niet snel een herkansing.

Bekijk ook

Denise Kielholtz in actie tijdens Bellator London

Denise Kielholtz heeft haar eerste boeking voor 2022 te pakken

‘Schotwond!’ MMA-vechter (22) dood aangetroffen in appartement

De getalenteerde MMA-vechter werd zondagavond dood aangetroffen

Jake Paul stopt geld in de UFC! ‘Meesterlijke zet’

Jake Paul lijkt een meesterlijke zet te hebben gezet

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page