'Eerst de titel, dan het grote geld'! Diaz vs Poirier gevecht geen prio
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / ‘Eerst de titel, dan het grote geld’! Diaz vs Poirier gevecht geen prio

‘Eerst de titel, dan het grote geld’! Diaz vs Poirier gevecht geen prio

'Eerst de titel, dan het grote geld'! Diaz vs Poirier gevecht geen prio

Mike Brown, de trainer-coach van Dustin Poirier wil dat zijn vechter eerst voor de UFC lichtgewicht titel vecht, voordat hij Nate Diaz aanpakt. ‘Veel geld verdienen is in dit geval ondergeschikt aan de titel’.

Een gevecht tussen Poirier en Diaz zou ‘gigantisch veel geld opleveren’, maar eerst dat titelgevecht zegt Brown. De coach vindt dat UFC lichtgewicht kampioen Charles Oliveira de eerste keuze van ‘The Diamond’ zou moeten zijn.

Terwijl Brown liever Poirier tegen Oliveira zou zien vechten, weet Brown dat, tegen wie Poirier ook vecht, de fans weer een stevig optreden van Poirier te wachten staat. ,,Verwacht geweld, veel geweld ongeacht wie de tegenstander is”, zegt Brown.

Groot geld

,,Ik ga ervan uit dat de titel waarschijnlijk de volgende zal zijn, wie weet”, vertelde Brown aan My MMA News. ,,Ik zie dat er gesprekken zijn die over een mogelijk Nate Diaz gevecht gaan. Ik weet zeker dat dat gigantische aantallen zou opleveren. Ze waren eerder gepland om te vechten, het ging niet door. “

Een vierde gevecht met Conor McGregor zou ook op het spel kunnen staan, maar gezien de omstandigheden, McGregor liep een gebroken been op en verloor de laatste twee gevechten van Poirier, verwacht Brown niet snel een herkansing.

Bekijk ook

Mikey Garcia ten onder tegen Underdog Sandor Martin

Sandor Martin deed afgelopen nacht wat veel boksfans niet hadden voorwacht.

In 5 sec ‘KO’! Vechter met TURBO stoot omver gemept (video)

Vagab Vagabov is een naam om niet te vergeten.

UFC-Ster McGregor breekt neus bekende DJ! ‘Levensgevaarlijk’

Het ging goed fout

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page