Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Eerbetoon Conor McGregor aan MMA-legende Bas Rutten

Eerbetoon Conor McGregor aan MMA-legende Bas Rutten

foto: @thenotoriousmma on Instagram

Ook al staat Conor McGregor bekend om zijn giftige  pre-fight trash talk, hij is ook altijd snel om eer te bewijzen aan de MMA-legendes van weleer. Dit afgelopen weekend deed de voormalige UFC lichtgewicht en vedergewicht kampioen dat door voormalig UFC zwaargewicht kampioen en MMA pionier Bas Rutten in het zonnetje te zetten.

Op Instagram gaf  McGregor te kennen dat hij tijdens zijn gevecht met Khabib Nurmagomedov, hij zich had laten inspireren door de sommige technieken van Rutten.

Samen met Bas Rutten poseerde hij voor de UFC zwaargewicht riem die Rutten won als eerste Europese MMA vechter. Nederland is een van de acht eerste landen die een UFC wereldkampioen heeft voortgebracht. Onder de UFC riem hangt de Pancrase wereld titelriem van Bas.

“Bas was de eerste die mij leerde om MMA-combinaties te vormen. En dat was via een CD. Bas Rutten, dames en heren, wat een pionier!”

Conor McGregor bracht onlangs ook nog een eerbetoon aan de familie Gracie, aangespoord door het UFC-debuut van Kron Gracie.

Bekijk ook

‘Ik eet je kinderen op’: Aartsrivaal open voor gevecht met Mike Tyson

Mike Tyson kan het nog wel eens heel druk krijgen de aankomende tijd. Na zijn ...

Legendarische topknokker Yodsanklai stopt ermee ‘geen puf meer’

Yodsanklai Fairtex, Muay Thai-legende kondigt zijn pensioen aan. De topvechter uit Thailand ging in 2017 al eens met pensioen, kwam terug. Maar lijkt nu definitief de bokshandschoenen aan de wilgen te hangen.

Strijd mee: Rico Verhoeven en Sara (5) lanceren confronterende video

Rico Verhoeven is ambassadeur van deStichting 'Voor Sara'. Als topatleet weet de kickbokskampioen hoe het is om te kunnen vertrouwen op goed werkende spieren.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page