Eenarmige vechter Nick Newell 'tekent' bij Bellator MMA Nieuws
Nieuws

Eenarmige vechter Nick Newell 'tekent' bij Bellator MMA

Eenarmige vechter Nick Newell 'tekent' bij Bellator MMA
Eenarmige vechter Nick Newell 'tekent' bij Bellator MMA

Hij deed ooit auditie bij de UFC, maar verloor tijdens White's Tuesday Night Contender Series en kreeg geen kans verder te komen, Nick Newell.

Opgeven is geen optie voor de Newell die slechts met een arm de MMA-kooi betreed, hij krijgt nog een kans om te vechten op het grote podium wanneer hij zijn Bellator-debuut volgende maand maakt.

Het wordt alles of niks voor Newell want het contract wat hij tekende met Bellator omvat slechts één gevecht. Hij mag zijn kunnen laten zien tegen Corey Browning (4-1 MMA, 2-0 BMMA) op Bellator 225 welke plaatsvindt op 24 augustus.

Niet echt happig

Scott Coker, de grote baas bij Bellator was in eerste instantie niet erg happig om Newell te teken maar geeft hem nu toch een kans. Hij was er niet zeker van dat de eenarmige vechter goed paste.

ZIE OOK>> Nick Newell beledigt door zwaar gelovige

Hoewel hij momenteel alleen voor de Bellator 225-wedstrijd heeft getekend, is Newell van plan een optreden neer te zetten dat de organisatie zal aanmoedigen om hem in de kans te geven voor een multi-vecht contract.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws