Eenarmige MMA-vechter in de herkansing na afwijzing UFC Nieuws
Nieuws

Eenarmige MMA-vechter in de herkansing na afwijzing UFC

Eenarmige MMA-vechter in de herkansing na afwijzing UFC
Eenarmige MMA-vechter in de herkansing na afwijzing UFC

Hij schoot volgens UFC-Baas Dana White te kort tijdens de Contender Series, maar gaat nu in de herkansing.

Nick Newell lobbyde lange tijd om bij de UFC een kans te krijgen, na veel vijven en zessen werd hem toegestaan mee te doen aan de Contender Series van de organisatie. Hij verloor echter van Alex Munoz en daarmee was zijn weg naar de UFC afgesloten.

Newell zette niet bij de pakken neer en zelfs Dana White sprak zijn respect uit voor de vechter met slechts een arm. Vandaag werd bekend gemaakt dat hij tijdens CES MMA 56 in Connecticut opnieuw de MMA-kooi zal betreden en wel tegen Kalvin Hackney.

Grote kans

Kalvin Hackney met een record van 17-5 is een lichtgewicht waar Newell van verwacht hem te kunnen verslaan. Newell heeft een record van 14-2, statistisch gezien lijken de kaarten in het voordeel van Newell te liggen.

LEES OOK > Nick Newell in de UFC Contender Series

CES MMA 56 zal worden bekroond door een vedergewicht titelgevecht tussen kampioen Bruce Boyington en Dan Dubuque. De plaatsing van de Newell-Hackney wedstrijd is nog niet bekend, hoewel het wel op de hoofdkaart staat.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws