Door pech achtervolgt MMA-gevecht voor 3e keer geboekt, zal het nu wel doorgaan?
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Door pech achtervolgt MMA-gevecht voor 3e keer geboekt, zal het nu wel doorgaan?

Door pech achtervolgt MMA-gevecht voor 3e keer geboekt, zal het nu wel doorgaan?

Edwards vs. Chimaev voor 3e keer geboekt, zal het nu wel doorgaan?

Leon Edwards vs. Khamzat Chimaev is omgeboekt naar het UFC-evenement op 13 maart. Na eerder twee keer te zin afgelast wegens corona besmettingen bij beide vechters.

De langverwachte strijd tussen Leon Edwards en Khamzat Chimaev is eindelijk verplaatst. En zal als headliner dienen van het aanstaande UFC-evenement die op 13 maart plaatsvindt.

Verplaatsing na verplaatsing

Meerdere bronnen bevestigden het nieuws woensdag. Nadat UFC-president Dana White het nieuws oorspronkelijk had onthuld via MMA Junkie.

Het weltergewichtgevecht zou oorspronkelijk afgelopen december plaatsvinden. Maar Edwards contracteerde COVID-19 en hij werd gedwongen uit de wedstrijd te stappen.

Pech

De UFC verplaatste de wedstrijd vervolgens naar januari en dit keer was het Chimaev die leed aan het coronavirus, waardoor hij niet kon vechten.

Het gevecht tussen Edwards en Chimaev zal de kaart van 13 maart aanvoeren. Met naar verwachting meer wedstrijden die zullen worden aangekondigd voor het evenement in de komende weken.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

‘Ik blijf zitten’! Boze Olympisch bokser protesteert tegen diskwalificatie

kwalificeerd in zijn kwartfinale op de Olympische Spelen in Tokio vanwege een opzettelijke kopstoot. De Franse superzwaargewicht bokser zat ongeveer een uur lang uit protest op het schort van de Olympische ring

UFC-vechter gepakt op cocaïnegebruik, schorsing wassen neus

Volgens de officiële verklaring van USADA is de straf met terugwerkende kracht

Rico en Alistair reageer! Waarom bellen jullie niet terug?

Rico Verhoeven en Alistair Overeem zijn sinds laatstgenoemde tekende bij Glory Kickboxing, regelmatig het onderwerp van gesprek.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page