Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Eddie Alvarez: “Conor McGregor zal Khabib Nurmagomedov nooit verslaan.”

Eddie Alvarez: “Conor McGregor zal Khabib Nurmagomedov nooit verslaan.”


Eddie Alvarez bij TMZ (screenshot YouTube)

In 2016 werd Eddie Alvarez de UFC lichtgewicht kampioen van de wereld door Rafael Dos Anjos te verslaan met knock-out in de eerste ronde. Meteen daarna werd verwacht dat de onverslagen Khabib Nurmagomedov zijn kans kreeg op de UFC titel.  Maar deze titel ging naar – anders dan verwacht – vedergewicht kampioen Conor McGregor, die Alvarez versloeg door middel van TKO in de tweede ronde.

Bjpenn.com schrijft dat Eddie Alvarez zijn gedachten deelt over de vraag of McGregor ooit Nurmagomedov zal verslaan na het zien van hun eerste treffen in oktober tijdens UFC 229.

Volgens Alvarez komt het door de verschillende stijlen van beide vechters dat McGregor nooit Nurmagomedov  zal verslaan. “Khabib heeft gewoon een stijl die beter is en daardoor McGregor kan verslaan, dat kan McGregor nooit in korte tijd aanpassen,” zei Alvarez tegen TMZ. ” McGregor kan zoveel grappling doen als hij wil, hij gaat de stijl van Nurmagomedov nooit verslaan. Gaat niet gebeuren.”

Geen come-back voor Nurmagomedov

Door de rellen na het gevecht tussen McGregor en Nurmagomedov , hebben beiden een schorsing opgelopen. Nurmagomedov heeft volgens Eddie nog een kans om zijn schorsing in te korten naar 6 maanden. Alvarez is er niet van overtuigd dat Nurmagomedov een come-back zal maken.

“Ik denk dat Khabib niet meer gaat vechten,” zegt Alvarez. Hij basseert zich op het feit dat Nurmagomedov de volle schorsing van een jaar accepteert en niet voor de 6 maanden optie wil knokken. “Ik denk dat hij gewoon niet wil vechten. Eerder vocht hij ook maar 1 keer per jaar. Ik denk dat hij de titel heeft en het wel goed vindt zo.”

Alvarez zal in ieder geval zijn debuut maken bij ONE Championship op 31 maart aanstaande tijdens ONE: A New Era, waar hij het zal opnemen tegen Timofey Nastyukhin in een eerste gevecht van de lichtgewicht Grand Prix.

Bekijk ook

3e gevecht Tyson Fury vs Deontay Wilder eindelijk geboekt

Het podium is ingesteld voor de derde wedstrijd tussen zwaargewicht boksers Tyson Fury en Deontay ...

TANDLOOS: Bokser verliest voortanden maar wint alsnog wedstrijd

Foto: Mikey Williams/Top Rank Bokser Josue Vargas had op veel manieren een moeilijke dinsdag. Niet ...

Facebook account GLORY Managing Director Sports doelwit hackers

Het blijkt dat het Facebook account van Cor Hemmers Managing Director Sports bij GLORY Kickboxing ...