? | EA UFC 4 GAME: Welke topvechter komt er op de cover Nieuws
Nieuws

? | EA UFC 4 GAME: Welke topvechter komt er op de cover

? | EA UFC 4 GAME: Welke topvechter komt er op de cover

De nieuwe UFC 4-videogame komt later dit jaar uit maar wie komt er op de cover?

Deze vraag stellen de UFC fans zich af sinds de geruchten op gang kwamen dat de UFC 4 game van EA in het najaar van 2020 zal verschijnen. Conor McGregor had al eens de eer, is het waarschijnlijk dat hij niet op de eerst volgende release zal staan.

Er zijn vijf vechters die in aanmerking kunnen komen voor de EA UFC 4 Game.EA Sports UFC had Jon Jones en Alexander Gustafsson op de cover. Het vervolg bevatte populaire vechters Ronda Rousey en Conor McGregor. Op EA Sports UFC 3 werd Conor McGregor afgebeeld met twee kampioenschapsgordels over zijn schouder.

Wie o wie kom top de cover

Nu hebben ze iemand nodig die hem opvolgt als de nieuwe coverster wanneer EA's UFC 4 wordt uitgebracht. Khabib Nurmagomedov lijkt een eerste keus om Conor McGregor op te volgen. Khabib is echter ook zeer controversieel en dat zou kunnen betekenen dat EA niet wil dat hij de game vertegenwoordigt.

Als het gaat om de vrouwendivisie, is Amanda Nunes momenteel de beste. Nunes is de huidige UFC Women's Bantamweight Champion. Drie andere vechters die als UFC-coversterren kunnen dienen zijn Daniel Cormier, Stipe Miococ en Henry Cejudo. Laatst genoemde verdedigt zijn titel tijdens UFC 249 op 9 mei als hij wint, kan dat zijn plek op de EA UFC 4-cover wellicht veiligstellen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws