Dustin Poirier komt om Michael Chandler te doden zaterdag bij UFC 281
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Dustin Poirier komt om Michael Chandler te doden zaterdag bij UFC 281

Dustin Poirier komt om Michael Chandler te doden zaterdag bij UFC 281

Dustin Poirier zal Michael Chandler

Dustin Poirier en Michael Chandler hebben misschien niet de headliner van UFC 281. Maar als het event geen dikke hoofdpartij had zouden deze zeker worden verkozen tot het gevecht dat zaterdagavond het meest in het oog zal springen.

Met een gecombineerde 25 knockouts en 16 submissions, wordt voorspeld dat de lichtgewichten een strijd zullen leveren die zal dienen als het equivalent van een menselijke sloopderby. Terwijl Poirier zichzelf de afgelopen jaren heeft geconditioneerd om strategischer te vechten in plaats van zich in alle oorlogen te mengen, zegt zijn oude hoofdcoach Mike Brown dat de voormalige interim lichtgewicht kampioen zijn zinnen heeft gezet op precies datgene te leveren wat fans verwachten als hij botst met Chandler.

Hij komt om te vechten

“Dustin komt elke keer vechten”, zegt Brown. “Elk bot in zijn lichaam zegt doden, doden, doden en hij is daar om Chandler zo snel mogelijk uit te schakelen.” Brown prijst Poirier als een zeer coach bare vechter. “Hij is enorm volwassen geworden”, zegt Brown over Poirier. “Hij is veel beter als hij de tijd neemt. Hij heeft ook een geweldige conditie, dus hij zal niet vertragen.

“Vaak geldt: hoe langer het speelt, hoe beter het voor hem is. Ik bedoel geen twijfel, hij heeft het vermogen om de man daar snel en vroeg weg te krijgen. Hij heeft dat vermogen, maar ik denk dat hij zoveel vaardigheid heeft, het heeft geen zin om daar naar binnen te gaan en de man zo snel te vernietigen.”

Terwijl Chandler heeft beloofd dat hij precies zal doen wat hij heeft gedaan in elk van zijn eerdere UFC-optredens, waaronder zijn 2021 “Fight of the Year” tegen Justin Gaethje, aarzelt Brown om dat spelplan van de voormalige Bellator kampioen volledig te accepteren. Poirier heeft bewezen in zijn gevechten met Conor McGregor in staat te zijn zware schade toe te brengen.

Bekijk ook

Engste Man deelt rake klappen uit! 'Eindelijk zover'

Engste Man deelt rake klappen uit! ‘Eindelijk zover’ (video)

Ford bleef met verwoestende kracht op de romp va

KO alert! MMA-chick trapt rivaal in 10 sec out

Explosie! MMA-chick trapt in 10 sec rivaal KO | video

Waardoor het gevecht onmiddellijk wordt beëindigd.

'Blufkikker!' Jake Paul schijt peuken voor DEZE UFC-vechter

‘Blufkikker!’ Jake Paul schijt peuken voor DEZE UFC-vechter

Hij weet wel wanneer hij iemand uitdaagt

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page