Home / Nieuws / MMA NIEUWS / OP JE BAKKES: Aparte knock-out leidt tot verbazing (video)

OP JE BAKKES: Aparte knock-out leidt tot verbazing (video)

Het van oorsprong Nederlandse Enfusion staat veelal garant voor spectaculaire kickboks actie.

Enfusion die vooral bekend is voor haar kickboks events schroomt niet om ook andere vechtsporten toe te voegen aan haar assortiment. Zo lanceerde de organisatie ECE MMA, welke meteen voor een aantal top gevechten zorgde.

Zo ook afgelopen maand in Portugal waar een gevecht tussen Eder Lopes uit Kaapverdië tegen Diogo Neves uit Portugal voor wel een heel verrassende knock-out zorgde. Beide vechters stonden klaar om elkaar te bestrijden en gingen er vol op los.

In slaap

Zowel Lopes als Neves haalden tegelijk uit voor een linker stoot, raakten elkaar vol en gingen beiden tegelijkertijd neer. Aan het geluid te horen kwamen de stoten knalhard aan, wat Neves op het doek deed liggen in wel een heel bijzondere knock-out.

Het is zeldzaam om een ​​dubbele knockdown te zien in MMA, hoewel het eerder is gebeurd. Een dubbele knock-down als deze was ooit te zien bij Bellator, waar Fedor Emelianenko vocht tegen Matt Mitrione. Beide vielen tegelijkertijd neer, Emelianenko bleef slapend op het canvas achter.

Bekijk ook

UFC baas Dana White: ‘Holland is top voor vechtsporten’ (video)

In aanloop voor het UFC 245 evenement wat deze zaterdag 14 december plaatsvindt, werd UFC president Dana White geïnterviewd door Veronica Fight.

Amanda Nunes: ‘Ik ga Germaine de Randamie knock-out slaan’

Hoewel ze overtuigd is van haar kunnen, erkent Nunes de stevige uitdaging die de Nederlandse vechter De Randamie is.

UFC BREAKING: Francis Ngannou vs. Jairzinho Rozenstruik

rzinho Rozenstruik heeft gekregen waar hij om vroeg