Dubbele knock-out: scheidsrechter zwaar bekritiseert (VIDEO) Nieuws
Nieuws

Dubbele knock-out: scheidsrechter zwaar bekritiseert (VIDEO)

Dubbele knock-out: scheidsrechter zwaar bekritiseert (VIDEO)

De Iraanse MMA vedergewicht Ali Yousefi scoorde twee knock-outs in één partij op Fight Nights Global 92 in Moskou dit weekend.

Niet Yousefi, maar de scheidsrechter die arbitreerde ligt zwaar onder vuur, hij had na de eerste knockdown de partij moeten stoppen volgens critici.

Yousefi's winst tegen de Rus Magomed-Ali Bakhmudov kwam met slechts 32 seconden over in de openingsronde van hun vedergewicht wedstrijd, in de VTB Arena Dinamo op zaterdagavond.

Slechte beslissing

Maar in werkelijkheid had de geregistreerde tijd van de overwinning significant vroeger moeten zijn dan het officiële teken van 4:28. Dit omdat de scheidsrechter de wedstrijd met Bakhmudov, die duidelijk aangeslagen was en op het doek stortte niet stopte.

Een video van de partij werd gedeeld op social media die tal van reacties uitlokte. Deze waren merendeel gericht tegen de scheidsrechter, wiens beslissing om het gevecht door te laten gaan na de eerst knockdown niet werd gewaardeerd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws