Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Dubbele knock-out: scheidsrechter zwaar bekritiseert (VIDEO)

Dubbele knock-out: scheidsrechter zwaar bekritiseert (VIDEO)

De Iraanse MMA vedergewicht Ali Yousefi scoorde twee knock-outs in één partij op Fight Nights Global 92 in Moskou dit weekend.

Niet Yousefi, maar de scheidsrechter die arbitreerde ligt zwaar onder vuur, hij had na de eerste knockdown de partij moeten stoppen volgens critici.

Yousefi’s winst tegen de Rus Magomed-Ali Bakhmudov kwam met slechts 32 seconden over in de openingsronde van hun vedergewicht wedstrijd, in de VTB Arena Dinamo op zaterdagavond.

Slechte beslissing

Maar in werkelijkheid had de geregistreerde tijd van de overwinning significant vroeger moeten zijn dan het officiële teken van 4:28. Dit omdat de scheidsrechter de wedstrijd met Bakhmudov, die duidelijk aangeslagen was en op het doek stortte niet stopte.

Een video van de partij werd gedeeld op social media die tal van reacties uitlokte. Deze waren merendeel gericht tegen de scheidsrechter, wiens beslissing om het gevecht door te laten gaan na de eerst knockdown niet werd gewaardeerd.

Bekijk ook

RAUW: Kickbokslegende Badr Hari op oorlogssterkte

Badr Hari lijkt harder dan ooit te werken aan een comeback. Recentelijk zei de Kicbokslegende ...

Piepjonge MMA-vechter (16) maakt imposant profdebuut (video)

Victoria “The Prodigy” Lee was zo goed als geadverteerd in haar langverwachte mixed martial arts-debuut ...

Boze kickboks fans steunen verslagen vechter, beslissing onterecht?

Illias Ennahachi prolongeerde vandaag in Singapore zijn ONE Championship vlieggewicht titel kickboksen. De Nederlands-Marokkaanse vechter ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page