📺 Drie redenen waarom je UFC 252 dit weekend niet mag missen - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / 📺 Drie redenen waarom je UFC 252 dit weekend niet mag missen

📺 Drie redenen waarom je UFC 252 dit weekend niet mag missen

Drie redenen om te kijken naar UFC 252 dit weekend

UFC 252 vindt zaterdag plaats en zou moeten eindigen met een historisch gevecht. Tussen Daniel Cormier en zwaargewicht kampioen Stipe Miocic.

De UFC keert dit weekend terug met top event vanuit Las Vegas. Het inmiddels derde gevecht tussen Daniel Cormier en zwaargewicht kampioen Stipe Miocic, is een van de redenen om te kijken. Bijna een jaar gelden stonden zij ook al tegenover elkaar.

Dit gevecht zou een absolute klassieker moeten zijn. Dit zou het laatste gevecht kunnen zijn in Cormiers legendarische carrière. Het doel van Cormier is om de titel van Miocic af te snoepen.

De beste allertijden

Voor Miocic, die Cormier afgelopen augustus 2019 knock-out sloeg, is het een ander verhaal. Een overwinning op Cormier zou zijn status als een van de beste zwaargewichten aller tijden versterken.

Reden 2, het Surinaamse zwaargewicht Jairzinho Rozenstruik staat tegenover Junior Dos Santos op UFC 252. De laatste keer dat we Rozenstruik in actie zagen, was in mei. Francis Ngannou had slechts 20 seconden nodig om de Surinamer knock-out te slaan.

Nederlandse fans

Rozenstruik zal ongetwijfeld willen proberen terug te komen om zijn winstrecord uit te breiden. Vergeet niet dat hij in de laatste seconden van zijn gevecht met Alistair Overeem zijn knock-out power liet zien.

En als derde reden, wat een interessante partij kan worden is die tussen en Virna Jandiroba en Felice Herrig. Herrig is een pittige tante die regelmatig in Nederland traint bij CSA in Helmond. Recentelijk was zij nog betrokken bij een incident op straat waar zij zich niet onbetuigd liet.

Zij zal zich vast willen profileren en het beste van zichzelf aan haar Nederlandse fans laten zien. SBS 9 zendt UFC 252 uit op tv. Voor de mobiele en laptop kijkers is de optie om via Kijk.nl in te schakelen.

Bekijk ook

Badr lijnrecht tegenover Overeem: 'Ik domineerde elk gevecht, pas maar op'

Badr lijnrecht tegenover Overeem: ‘Ik domineerde elk gevecht, pas maar op’ (video)

Op de vraag hoe het er zaterdag aan toe zal gaan

Joshua vs Fury officieel afgelast! 'Promotor pissed off'

Joshua vs Fury officieel afgelast! ‘Promotor pissed off’

Tyson Fury vs Anthony Joshua wedstrijd officieel in de prullenbak is beland

'Bekfist op je smoel!' Ruzie uitgevochten in strijder stijl | video

‘Bekfist op je smoel!’ Ruzie uitgevochten in strijder stijl | video

Een backfist is een geducht wapen in veel vechtsporten

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page