Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Drama: ‘UFC zet MMA-analist aan de kant’

Drama: ‘UFC zet MMA-analist aan de kant’

Screenshot

UFC en MMA-fans kennen Jimmy Smith ongetwijfeld als een van de bekende stemmen van Bellator MMA, waar hij voorheen werkte als MMA-analist tot beiden eind 2017 uiteen gingen.

De UFC greep haar kans en contracteerde Smith om deel uit te maken van haar commentaar en studio team in 2018, maar we zullen Smith geen analyses meer horen doen over de UFC-shows in 2019.

ESPN’s Ariel Helwani meldde het nieuws over Smiths dreigende vertrek drie weken geleden en nu is dat 2019 waarheid geworden, Smith heeft het nieuws zelf op Twitter bevestigd.

Dankwoord

“Nu het nieuwe jaar is aangebroken, ben ik bang dat ik moet aankondigen dat de UFC heeft geweigerd mij opnieuw in dienst te nemen en dat mijn tijd bij de organisatie ten einde is”, zei Smith. “Ik wil iedereen bij de UFC bedanken die me bij elk optreden welkom en gewaardeerd hebben laten voelen.”

De UFC heeft de gepensioneerde voormalige middengewicht-kampioen Michael Bisping toegevoegd aan zijn MMA-commentaar team voor ESPN-uitzendingen.

Nieuwe kans

Wat Smith betreft, hopelijk biedt een andere organisatie hem binnenkort een kans. Dit omdat hij zeer deskundig is en een van de meer gerespecteerde analisten binnen de MMA wereld is.

Bekijk ook

Jorina Baars over Cris Cyborg en terugkeer naar Lion Fight (video)

Jorina Baars is een van de bekendste Nederlandse kickboksers. De meervoudig kampioen staat onder contract ...

VIDEO: MMA-kampioen trapt been rivaal gruwelijk doormidden

Dean Maxwell die afgelopen zaterdag meedeed aan het Urban Fight Night 24 in Milsons Point, ...

Aartsrivaal Anthony Joshua heeft eindelijk datum voor gevecht

Andy Ruiz (links) en Chris Arreola (Rechts) Andy Ruiz Jr zal in actie komen tegen ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page