Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Drama: ‘UFC zet MMA-analist aan de kant’

Drama: ‘UFC zet MMA-analist aan de kant’

Screenshot

UFC en MMA-fans kennen Jimmy Smith ongetwijfeld als een van de bekende stemmen van Bellator MMA, waar hij voorheen werkte als MMA-analist tot beiden eind 2017 uiteen gingen.

De UFC greep haar kans en contracteerde Smith om deel uit te maken van haar commentaar en studio team in 2018, maar we zullen Smith geen analyses meer horen doen over de UFC-shows in 2019.

ESPN’s Ariel Helwani meldde het nieuws over Smiths dreigende vertrek drie weken geleden en nu is dat 2019 waarheid geworden, Smith heeft het nieuws zelf op Twitter bevestigd.

Dankwoord

“Nu het nieuwe jaar is aangebroken, ben ik bang dat ik moet aankondigen dat de UFC heeft geweigerd mij opnieuw in dienst te nemen en dat mijn tijd bij de organisatie ten einde is”, zei Smith. “Ik wil iedereen bij de UFC bedanken die me bij elk optreden welkom en gewaardeerd hebben laten voelen.”

De UFC heeft de gepensioneerde voormalige middengewicht-kampioen Michael Bisping toegevoegd aan zijn MMA-commentaar team voor ESPN-uitzendingen.

Nieuwe kans

Wat Smith betreft, hopelijk biedt een andere organisatie hem binnenkort een kans. Dit omdat hij zeer deskundig is en een van de meer gerespecteerde analisten binnen de MMA wereld is.

Bekijk ook

Kritiek op Veronica: ‘ninja’ knock-out redt UFC uitzending

Screenshot Er was de afgelopen periode flink wat commentaar op de uitzendingen van de UFC ...

UFC Nashville: Ninja knock-out van Pettis op Thompson

UFC Nashville: Ninja knock-out van Pettis op Thompson

Een waanzinnige knock-out in de hoofdwedstrijd tijdens UFC Nashville heeft de MMA-wereld doen schudden. Anthony ...

MMA-vechter opgepakt voor moordplan op ex-vrouw

MMA-vechter opgepakt voor moordplan op ex-vrouw

MMA-vechter en BJJ coach Nathan Homme werd in Wisconsin gearresteerd met spuiten, handboeien, kaarten, latexhandschoenen, ...

REGIO NIEUWS UITGELICHT