Dove MMA-vechter daagt Conor McGregor uit: Wil vechten bij UFC MMA Nieuws
MMA Nieuws

Dove MMA-vechter daagt Conor McGregor uit: Wil vechten bij UFC

Dove MMA-vechter daagt Conor McGregor uit: Wil vechten bij UFC

Thomas Paull heeft UFC-president Dana White opgeroepen om hem op contract te zetten. Terwijl hij Conor McGregor en Paddy Pimblett noemt als droom match-ups. De Brit die ooit begon met MMA-vechten om zich te verweren tegen pesters ziet het wel zitten.

De dove MMA-vechter Paull heeft UFC-president White verteld om hem op het vechtrooster van de organisatie te zetten. Paull is een huidige kampioen in twee gewichtklassen bij de in het VK gevestigde Golden Ticket. Hij won de lichtgewicht titel in maart met een brute knock-out op Perry Andre Goodwin in de eerste ronde. (Lees verder onder Instapost).

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door FightJOE (@fightjoe)

De 27-jarige is doof vanaf zijn geboorte en geeft toe dat zijn onvermogen om te horen hem vaak parten speelt tijdens de training, maar niet wanneer hij in de kooi staat. Paull werd onlangs gevraagd of hij mogelijk voor de UFC zou tekenen, waarin hij White vertelde hem te sms'en.

Kom maar op

,,Wat is er? Kom hier, ik verstop me nergens, ik ben hier," zei hij in een interview terwijl hij White opriep. ,,Ik wacht tot je me belt, nee nee. Sms me." Paull heeft gevochten op lichtgewicht en weltergewicht voor zijn 13 professionele gevechten. Het is dus niet verrassend dat hij UFC-ster McGregor noemde als een droom match-up. Lees verder onder video.

,,Ik zou graag tegen Conor McGregor vechten", zei hij. ,,De tweede zou Paddy Pimblett zijn, want hij komt uit het noorden en ik uit het zuiden van Engeland. Paull zei dat hij begon met MMA om zichzelf te verdedigen tegen degenen die hem pestten vanwege zijn gehoor: ,,Toen ik opgroeide, voelde ik me aangetrokken tot vechten omdat ik werd gepest vanwege mijn gehoor", zei hij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws