'Doping junk'! UFC'er Volkanovski ONTPLOFT tegen rivaal Ortega MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Doping junk'! UFC'er Volkanovski ONTPLOFT tegen rivaal Ortega

'Doping junk'! UFC'er Volkanovski ONTPLOFT tegen rivaal Ortega

Alexander Volkanovski is niet gecharmeerd van Brian Ortega en dat bleek wel op de staredown afgelopen nacht. Zaterdagnacht staan de twee tegenover elkaar als Volkanovski zijn UFC-titel verdedigt.

Tijdens de persconferentie voorafgaand aan hun gevecht bij UFC 266, gingen de twee los op elkaar. Maar tijdens hun staredown was het Volkanovski die Ortega's verleden ter sprake bracht terwijl hij positief testte op steroïden in zijn UFC-debuut.

Haat

Kampioen Volkanovski zou in maart tegen Ortega vechten, maar hij testte positief op COVID-19 en het gevecht werd uitgesteld. Toen het gevecht eenmaal was uitgesteld, coachten de twee The Ultimate Fighter en gedurende het seizoen begon Volkanovski een hekel aan Ortega te krijgen.

,,Ik ben niet bang voor je. We gaan toch de kooi in… Je verdient het niet om hier te zijn. Je bent een fucking doping junk dat is het, klaar", haalde Volkanovski uit tegen Ortega. Zaterdag zal blijken wat de haat tussen de twee teweeg zal brengen, Volkanovski is zwaar favoriet tegenover Ortega.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws