Home / Nieuws / MMA NIEUWS / DOOR HET STOF: UFC-vechter Mike Perry biedt excuses aan

DOOR HET STOF: UFC-vechter Mike Perry biedt excuses aan

De UFC-weltergewicht vechter Mike Perry heeft excuses aangeboden aan zijn sponsors en de UFC na zijn wangedrag en acties vorige maand.

In juli doken er video beelden waar te zien was dat Perry gewelddadig werd met een aantal individuen in een restaurant in Texas. Het eindresultaat was dat Perry een man bewusteloos sloeg.

Na het verontrustende incident suggereerde de UFC-president Dana White dat Perry waarschijnlijk professionele hulp nodig had. “Hij heeft duidelijk wat hulp nodig”, vertelde White vrijdag aan de media. ‘Dat is geen normaal gedrag.’

Foute boel

Voorafgaand aan deze opmerking van White gaf de UFC een officiƫle verklaring af over Perry, waarin hij beweerde dat het weltergewicht pas in de Octagon weer welkom is nadat hij is behandeld.

Zaterdag toog Perry naar Twitter, waar hij de volgende verontschuldiging aan zijn sponsors en de UFC gaf over zijn acties in het restaurant in Texas vorige maand.

Hoe nu verder

“Ik wil een beter rolmodel zijn voor mijn gezin. Voor mijn ongeboren zoon. Mijn koningin Latory Gonzalez en voor mezelf zodat ik het respect kan verdienen dat ik verdien. Aan mijn sponsors en mijn bazen bij UFC.”

“Ik wil me verontschuldigen voor de manier waarop mijn acties onze relaties hebben beĆÆnvloed. Ik zal overal beter zijn. ” Of de verontschuldiging van Perry al dan niet voldoende zal zijn voor de UFC, valt nog te bezien.

Bekijk ook

šŸŽ„ DOS SANTOS VS ROZENSTRUIK: Sranang Power of Brazil killer?

Aankomende zaterdagnacht staan Junior Dos Santos en Jairzinho Rozenstruik tegenover elkaar tijdens UFC 252. In ...

ZONDER GENADE: Ontslagen UFC-vechter doorbreekt stilte

Ray Borg heeft zijn eerste openbare verklaring afgelegd sinds zijn UFC-ontslag. Hij werd genadeloos aan ...

šŸŽ„ KNOCK-OUT: Voetbal icoon David Beckham in bokswedstrijd

Topvoetballer David Beckham houdt wel van een uitdaging. Zo besloot hij het op te nemen ...

Tekst kopiƫren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page