DOODZIEK: Neef UFC-kampioen Khabib maakt weer geen UFC debuut – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / DOODZIEK: Neef UFC-kampioen Khabib maakt weer geen UFC debuut

DOODZIEK: Neef UFC-kampioen Khabib maakt weer geen UFC debuut

Umar Nurmagomedov in het ziekenhuis van Dubai

Umar Nurmagomedov heeft het geluk niet aan zijn zijde, hij ziet voor de derde keer zijn debuut bij de UFC aan zijn neus voorbij gaan.

De jonge MMA-vechter is opgenomen in het ziekenhuis in Dubai met “ernstige symptomen van griep, koorts en braken. ” UFC lichtgewicht kampioen Khabib Nurmagomedov, zegt dat de symptomen bij neef Umar het gevolg zijn van een stafylokok infectie waardoor deze in het ziekenhuis werd opgenomen in Dubai.

De jonge MMA-vechter stond gepland om aanstaande zaterdag tijdens UFC 254 zijn debuut te maken bij de organisatie. Hij zou voormalig M-1 Global bantamgewichtkampioen Sergei Morozov (16-3 MMA, 0-0 UFC) ontmoeten die ook zijn debuut zou maken bij de UFC.

Erg ziek

“De afgelopen dagen heeft Umar in een hotel gezeten met hoge koorts, veroorzaakt door een stafylokokkeninfectie. Maar desondanks waren hij en ons hele team vastbesloten dat hij op 24 oktober zou optreden. Vanmorgen, voor onze vlucht naar Abu Dhabi, werd hij erger en werd hij in het ziekenhuis opgenomen in Dubai. Beterschap broer, zo was het de bedoeling, “zegt Khabib op ‘Instagram.

Twee keer eerder zou Umar zijn debuut maken, zijn eerste, tegen Hunter Azure op UFC 249, maar de COVID-19-pandemie gooide roet in het eten. De tweede keer tegen de Engelse Nathaniel Wood bij UFC op ESPN 14, vanwege de dood van zijn oom en coach, Abdulmanap de vader van Khabib.

Bekijk ook

BREAKING: Holyfield (58) maakt rentree tegen laatste tegenstander van Mike Tyson

Aanvankelijk zou Holyfield volgende maand tegen Mike Tyson vechten

Topvechter Silva over dood DMX: ‘ik ben er kapot van’

Anderson Silva, de UFC-legende raakte in de war na de dood van zijn vriend DMX

Viking scheids laat vechter vliegen door de UFC-kooi

Terwijl De Castro al buiten westen lag op het canvas en Danho leek de zaak verder af te willen maken

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page