DOODZIEK: Neef UFC-kampioen Khabib maakt weer geen UFC debuut MMA Nieuws
MMA Nieuws

DOODZIEK: Neef UFC-kampioen Khabib maakt weer geen UFC debuut

DOODZIEK: Neef UFC-kampioen Khabib maakt weer geen UFC debuut
DOODZIEK: Neef UFC-kampioen Khabib maakt weer geen UFC debuut

Umar Nurmagomedov heeft het geluk niet aan zijn zijde, hij ziet voor de derde keer zijn debuut bij de UFC aan zijn neus voorbij gaan.

De jonge MMA-vechter is opgenomen in het ziekenhuis in Dubai met "ernstige symptomen van griep, koorts en braken. " UFC lichtgewicht kampioen Khabib Nurmagomedov, zegt dat de symptomen bij neef Umar het gevolg zijn van een stafylokok infectie waardoor deze in het ziekenhuis werd opgenomen in Dubai.

De jonge MMA-vechter stond gepland om aanstaande zaterdag tijdens UFC 254 zijn debuut te maken bij de organisatie. Hij zou voormalig M-1 Global bantamgewichtkampioen Sergei Morozov (16-3 MMA, 0-0 UFC) ontmoeten die ook zijn debuut zou maken bij de UFC.

Erg ziek

β€œDe afgelopen dagen heeft Umar in een hotel gezeten met hoge koorts, veroorzaakt door een stafylokokkeninfectie. Maar desondanks waren hij en ons hele team vastbesloten dat hij op 24 oktober zou optreden. Vanmorgen, voor onze vlucht naar Abu Dhabi, werd hij erger en werd hij in het ziekenhuis opgenomen in Dubai. Beterschap broer, zo was het de bedoeling, "zegt Khabib op 'Instagram.

Twee keer eerder zou Umar zijn debuut maken, zijn eerste, tegen Hunter Azure op UFC 249, maar de COVID-19-pandemie gooide roet in het eten. De tweede keer tegen de Engelse Nathaniel Wood bij UFC op ESPN 14, vanwege de dood van zijn oom en coach, Abdulmanap de vader van Khabib.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws