'Dood de kooi uit': McGregor dreigt rivaal Poirier te vernietigen
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / ‘Dood de kooi uit’: McGregor dreigt rivaal Poirier te vernietigen

‘Dood de kooi uit’: McGregor dreigt rivaal Poirier te vernietigen

'Dood de kooi uit': McGregor dreigt rivaal Poirier kapot te maken

Conor McGregor zegt dat Dustin Poirier zo goed als ‘dood’ is en op een brancard zal worden afgevoerd. Zaterdag vechten de UFC-sterren tijdens UFC 264 in de T-mobile Arena in Las Vegas hun derde gevecht met elkaar uit.

Dat Poirier tussen zes planken de UFC-octagon uit gaat lijkt de Ier meer dan duidelijk. ,,Hij is een lijk”, vertelde McGregor woensdag aan zijn website, The MacLife, toen hem werd gevraagd naar Poirier. ,,Een lijk, een leeg gezicht hij zal op een brancard de kooi uit worden gedragen.”

Harde woorden van McGregor die vastberaden is zich niet te laten verrassen zoals afgelopen januari. Poirier trapte McGregor letterlijk de wedstrijd uit door diens kuiten kapot te trappen. Deze keer zal het anders zijn en wil McGregor de 1-1 veranderen in een 2-1 in het voordeel van hemzelf.

Voor de titel

McGregor voegde eraan toe dat hij al vooruitkijkt op Poirier, die hij eerder versloeg via knock-out in de eerste ronde bij UFC 178 in 2014. En op een mogelijke eindejaar uitdaging voor de UFC-lichtgewicht titel, die momenteel in handen is van Charles Oliveira.

,,Ik voel misschien kersttijd, december, ik weet het niet, we praten na zaterdag. Maar die wereldtitel zal worden gestreden in het Allegiant Stadium (65.000 zitplaatsen. red), hier in Las Vegas, ik kan me dat voorstellen”, zei McGregor. ,,Ik vind het er mooi uit zien. Het wordt ook wel de Death Star genoemd, en zo voel ik me nu een Death Star.”

Bekijk ook

Vechtmachine ‘Kayla’ pakt 2e miljoen tijdens titelgevecht

Kyla Harrison heeft het weer geflikt,

Rico Verhoeven: ‘Ik heb het verkloot’ (video)

Tijdens mijn tweede gevecht met Badr voelde ik mij mentaal niet goed

Welterusten! Boksdebutant scoort ‘KO’ van het jaar (video)

Antoine Cobb scoorde in zijn eerste prof bokswedstrijd een dikke knock-out.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page