Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Dood 34-jarige bekende MMA-vechter schokt vechtsport wereld

Dood 34-jarige bekende MMA-vechter schokt vechtsport wereld

Sergio da Silva, een voormalig Bellator MMA en Cage Fury Fighting Championships vechter, is op 34-jarige leeftijd overleden. Details over zijn dood zijn niet vrijgegeven, er wordt zelfmoord vermoedt.

Het ongelukkige nieuws van het overlijden van Sergio da Silva kwam naar buiten via MyMMANews. UFC vechter en goede vriend van Da Silva, Jared Gordon bevestigde afgelopen woensdag het overlijden. De vechter verkeerde naar verluidt in psychische problemen.

Op 16 december plaatste da Silva een soort van afscheid bericht op twitter met de tekst ,,ik houdt van jullie jongens.” Daar werd door zowel fans als vechters emotioneel op gereageerd.

Da Silva werd in augustus 2017 veroordeeld voor overval op een bank in Queens, New York. De vechter die bij Bellator MMA en Cage Fury Fighting Championships in de kooi stond. Heeft altijd volgehouden onschuldig te zijn. Hoewel hij aanvankelijk door de jury schuldig werd bevonden, werd hij niet tot gevangenisstraf veroordeeld.

Da Silva nam in mei 2018 voor het laatst deel aan het eerste en enige CES MMA-evenement in New York. Daar stond hij tegenover Walter Smith-Cotito. Da Silva won door diskwalificatie van zijn tegenstander. Ook stond Da Silva een aantal keren bij Bellator op het canvas.

Bekijk ook

Halsband tegen hersenletsel bij vechtsporters goedgekeurd (video)

CNN meldt dat een halsband, ontworpen om traumatisch hersenletsel te voorkomen, goedgekeurd is door de ...

Spuugzat: Glory kampioen Meksen is er helemaal klaar mee

Anissa Meksen de voormalige Superbantam gewicht kampioene bij GLORY Kickboxing, is er redelijk klaar mee. ...

Selfie verraad man die MMA-vechter vermoorde in sportschool

Marcos Antonio Alvarez (37), blijft hechtenis na te zijn beschuldigd van de moord op MMA-vechter ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page