Dood 34-jarige bekende MMA-vechter schokt vechtsport wereld – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Dood 34-jarige bekende MMA-vechter schokt vechtsport wereld

Dood 34-jarige bekende MMA-vechter schokt vechtsport wereld

Sergio da Silva, een voormalig Bellator MMA en Cage Fury Fighting Championships vechter, is op 34-jarige leeftijd overleden. Details over zijn dood zijn niet vrijgegeven, er wordt zelfmoord vermoedt.

Het ongelukkige nieuws van het overlijden van Sergio da Silva kwam naar buiten via MyMMANews. UFC vechter en goede vriend van Da Silva, Jared Gordon bevestigde afgelopen woensdag het overlijden. De vechter verkeerde naar verluidt in psychische problemen.

Op 16 december plaatste da Silva een soort van afscheid bericht op twitter met de tekst ,,ik houdt van jullie jongens.” Daar werd door zowel fans als vechters emotioneel op gereageerd.

Da Silva werd in augustus 2017 veroordeeld voor overval op een bank in Queens, New York. De vechter die bij Bellator MMA en Cage Fury Fighting Championships in de kooi stond. Heeft altijd volgehouden onschuldig te zijn. Hoewel hij aanvankelijk door de jury schuldig werd bevonden, werd hij niet tot gevangenisstraf veroordeeld.

Da Silva nam in mei 2018 voor het laatst deel aan het eerste en enige CES MMA-evenement in New York. Daar stond hij tegenover Walter Smith-Cotito. Da Silva won door diskwalificatie van zijn tegenstander. Ook stond Da Silva een aantal keren bij Bellator op het canvas.

Bekijk ook

📺 KIJKEN VANDAAG EN MORGEN: Gevechten die je niet wilt missen

Het weekend staat voor de deur en voor de vecht fans betekent dit veelal interessante gevechten en events.

Spoorloos: Verbrande vechter ontvoerd uit ziekenhuis

De vechter die deze week gewond werd geraakt bij een bomaanslag is nu ook ontvoerd

Opgefokte Fury gaat los: ‘Fuck off, volgende vraag”

Tyson Fury kan niet zekerder van zichzelf zijn als dat hij nu is

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page