Dood 34-jarige bekende MMA-vechter schokt vechtsport wereld MMA Nieuws
MMA Nieuws

Dood 34-jarige bekende MMA-vechter schokt vechtsport wereld

Dood 34-jarige bekende MMA-vechter schokt vechtsport wereld

Sergio da Silva, een voormalig Bellator MMA en Cage Fury Fighting Championships vechter, is op 34-jarige leeftijd overleden. Details over zijn dood zijn niet vrijgegeven, er wordt zelfmoord vermoedt.

Het ongelukkige nieuws van het overlijden van Sergio da Silva kwam naar buiten via MyMMANews. UFC vechter en goede vriend van Da Silva, Jared Gordon bevestigde afgelopen woensdag het overlijden. De vechter verkeerde naar verluidt in psychische problemen.

Op 16 december plaatste da Silva een soort van afscheid bericht op twitter met de tekst ,,ik houdt van jullie jongens." Daar werd door zowel fans als vechters emotioneel op gereageerd.

Da Silva werd in augustus 2017 veroordeeld voor overval op een bank in Queens, New York. De vechter die bij Bellator MMA en Cage Fury Fighting Championships in de kooi stond. Heeft altijd volgehouden onschuldig te zijn. Hoewel hij aanvankelijk door de jury schuldig werd bevonden, werd hij niet tot gevangenisstraf veroordeeld.

Da Silva nam in mei 2018 voor het laatst deel aan het eerste en enige CES MMA-evenement in New York. Daar stond hij tegenover Walter Smith-Cotito. Da Silva won door diskwalificatie van zijn tegenstander. Ook stond Da Silva een aantal keren bij Bellator op het canvas.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws