Domper! MMA-Legende Fedor laatste gevecht in Moskou afgezegd MMA Nieuws
MMA Nieuws

Domper! MMA-Legende Fedor laatste gevecht in Moskou afgezegd

Domper! MMA-Legende Fedor laatste gevecht in Moskou afgezegd

Scott Coker, Bellator MMA baas zegt Fedor Emelianenko's laatste gevecht plaats zou vinden op het Rode Plein in Moskou, Rusland. Door de huidige sancties vanwege de oorlog met Oekraïne gaat dit niet door.

Meer dan een jaar werkte Bellator aan een speciale locatie voor de laatste rit van "The Last Emperor" Fedor Emelianenko. Maar die plannen zijn niet langer haalbaar. Na afloop van Bellator 276 gisteravond onthulde Coker, toestemming te hebben gekregen om het laatste gevecht van de MMA-legende, op het Rode Plein in Moskou te houden.

We doen het niet

,,Het gaat dit jaar zeker niet gebeuren in Moskou", zei Coker na Bellator 276. ,,Om voor de hand liggende redenen gaan we Fedors pensioengevecht daar niet houden. We zullen op een gegeven moment op zoek gaan naar een alternatieve locatie.” (Gaat verder onder video).

Een pensionering op het Rode Plein voor Emelianenko werd ongeveer een jaar geleden goedgekeurd door functionarissen van het Kremlim. Dit viel samen met een evenement dat gepland was voor medio 2022. Coker ging niet verder in detail over wat de herziene opties voor Emelianenko's laatste gevecht zouden kunnen inhouden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws