DODELIJK GEVECHT: Jonge MMA-vechter ingestort en overleden – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / DODELIJK GEVECHT: Jonge MMA-vechter ingestort en overleden

DODELIJK GEVECHT: Jonge MMA-vechter ingestort en overleden

DODELIJK GEVECHT: Jonge MMA-vechter ingestort en overleden

Een jonge MMA-vechter is overleden als gevolg van verwondingen opgelopen tijdens een gevecht afgelopen weekend in Engeland.

Saeideh Aletaha, 26, stierf zondagochtend nadat zij instortte in de ring na een gevecht bij Fast and Furious Fight Series 19, die zaterdag werd gehouden in Central Hall in Southampton, Engeland. Volgens de BBC werd Aletaha naar Southampton General Hospital gebracht met hoofdletsel tijdens haar wedstrijd en stortte in. Hampshire Police heeft een onderzoek naar het incident gestart.

“We werden kort voor 1 uur op zondag 17 november gebeld door collega’s van het Southampton General Hospital die ons op de hoogte brachten van een vrouw die in het ziekenhuis werd behandeld voor een levensbedreigend hersenletsel. De vrouw, 26 jaar oud, stierf later die dag in het ziekenhuis. Onderzoeken naar wat er precies is gebeurd, zijn nog gaande. Nabestaanden zijn op de hoogte gebracht,” aldus de politie van Hampshire.

Te gevaarlijk

De sportschool waar Aletaha trainde, Exile Gym in Southampton, heeft op Facebook gepost over het verlies: “Saeideh Aletaha was een lief karakter met een mooie ziel. Haar toewijding aan de sport was 110% reizen elke dag alleen om te trainen. Ze vond haar plek bij ons slechts een paar maanden geleden, zij zal heel erg worden gemist. “

ZIE OOK >> Dodelijk jaar voor het boksen

De dood van de jonge vechter volgt na een aantal sterfgevallen ten gevolge van hersenletsels opgelopen in de ring. Er gaan stemmen op of er niet beter beschermd gevechten moet worden. Stoten en trappen naar het hoofd kunnen veel schade opleveren, in sommige gevallen zijn er helaas doden te betreuren zoals gebleken is.

Bekijk ook

Glory pakt uit: 3 titelgevechten tijdens evenement op 17 juli

Het Glory 78 evenement op 17 Juli is er een met maar liefst 3 titelgevechten

⚠️ Fury vs Joshua in gevaar: Wilder wint rechtszaak

Tyson Fury vs Anthony Joshua heeft een grote horde te overwinnen

Vader en zoon pakken tag-team WWE-titels

Afgelopen nacht stond er weer een WWE-paperview op het programma

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page