Dit vechtende echtpaar wil zaterdag geschiedenis schrijven in Las Vegas – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Dit vechtende echtpaar wil zaterdag geschiedenis schrijven in Las Vegas

Dit vechtende echtpaar wil zaterdag geschiedenis schrijven in Las Vegas

Cheyanne en JP Buys, gaan zaterdag geschiedenis schrijven tijdens UFC op ESPN 21. Het echtpaar zal het tweede getrouwde stel zijn welke op hetzelfde UFC-evenement vecht.

Het eerste echtpaar dat tegelijk op een UFC-evenement vocht waren Mark en Montana De La Rosa in februari 2019. Nu is het echtpaar Buys aan de beurt om de wonderlijke traditie voort te zetten. Toch is het niet de eerste keer dat het stel op hetzelfde evenement knokt.

Allebei winnen

,,Dit is niet de eerste keer dat we vechten op dezelfde avond,” vertelde Cheyanne aan verslaggevers woensdag op de ESPN 21 mediadag. ,,We hebben geschiedenis geschreven bij LFA als het eerste echtpaar dat op dezelfde avond zowel vocht als won. Dus het gaat erom een erfenis op te bouwen en onze familienaam te vertegenwoordigen. “

Cheyanne zal aankomend weekend Montserrat Ruiz ontmoeten op de hoofdkaart. Dit gevecht zl live te zien zijn via SBS 9 op tv en via KIJK.nl online in ons land. JP zal het opnemen tegen Bruno Silva als vlieggewicht in het openingsgevecht in het voorprogramma. Het stel hoopt allebei te winnen en zo geschiedenis te schrijven.

Bekijk ook

‘De gevaarlijkste bitch is terug’: Ex UFC-kampioen claimt titelgevecht

Joanna Jedrzejczyk wil de winnaar van Zhang Weili vs. Rose Namajunas

UFC-baas: Whiplash vechter de schuld van Matchmaker

Normaal gesproken zou UFC-president Dana White de man in het midden zijn tijdens de staredowns om ervoor te zorgen dat het niet uit de hand loopt.

Surinaamse sloper Rozenstruik 5 juni de UFC-kooi weer in

Het gevecht is voor Rozenstruik die als nummer 6 op de UFC zwaargewicht ranglijst staat zijn tweede dit jaar.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page