Dit vechtende echtpaar wil zaterdag geschiedenis schrijven in Las Vegas Nieuws
Nieuws

Dit vechtende echtpaar wil zaterdag geschiedenis schrijven in Las Vegas

Dit vechtende echtpaar wil zaterdag geschiedenis schrijven in Las Vegas

Het eerste echtpaar dat tegelijk op een UFC-evenement vocht waren Mark en Montana De La Rosa in februari 2019. Nu is het echtpaar Buys aan de beurt om de wonderlijke traditie voort te zetten. Toch is het niet de eerste keer dat het stel op hetzelfde evenement knokt.

Allebei winnen

,,Dit is niet de eerste keer dat we vechten op dezelfde avond," vertelde Cheyanne aan verslaggevers woensdag op de ESPN 21 mediadag. ,,We hebben geschiedenis geschreven bij LFA als het eerste echtpaar dat op dezelfde avond zowel vocht als won. Dus het gaat erom een erfenis op te bouwen en onze familienaam te vertegenwoordigen. "

Cheyanne zal aankomend weekend Montserrat Ruiz ontmoeten op de hoofdkaart. Dit gevecht zl live te zien zijn via SBS 9 op tv en via KIJK.nl online in ons land. JP zal het opnemen tegen Bruno Silva als vlieggewicht in het openingsgevecht in het voorprogramma. Het stel hoopt allebei te winnen en zo geschiedenis te schrijven.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws