'Dit is MISBRUIK wat een klootzak!' Vecht coach onder vuur MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Dit is MISBRUIK wat een klootzak!' Vecht coach onder vuur

'Dit is MISBRUIK wat een klootzak!' Vecht coach onder vuur

Afgaand op de reacties op sociale media, kwam West voor veel waarnemers te hard over. Ook al was het niet de eerste keer dat hij met Ladd te ver ging. Er werd veel gepraat over het eerste gevecht van Ladd in bijna twee jaar, gezien de omstandigheden waarin het zich bevond.

Ladd zou twee weken geleden terugkeren op bantamgewicht tegen Macy Chiasson, echter haalde Ladd het vereiste gewicht voor het gevecht niet en mocht zij niet vechten. Als last minute vervanger voor de geblesseerde Holly Holm stapte Ladd afgelopen nacht de UFC kooi in tegen Dumont.

Wat een sukkel

Volgens West deed Aspen niet genoeg haar best en ging los op zijn vechter; ,,Je staat 3 tegen 0 achter. Vertel me alsjeblieft wat je aan het doen bent", zei West tegen Ladd. ,,Je moet meer dan één klap uitdelen." Dit schoot in het verkeerde keelgat van een groot aantal critici waaronder UFC'er Miesha Tate(tekst loopt door onder video).

Tate, die Ladd twee weken geleden publiekelijk bekritiseerde vanwege haar gewichtsproblemen, leek op te komen voor haar zaterdag en noemde West een 'sukkel'. ,,Dit is MISBRUIK, wat een klootzak", schreef Tate op Twitter. “… Hij zal de eer opeisen voor haar overwinning, maar nooit voor haar verlies. Geloof me, ze kan maar zoveel van dit misbruik verdragen voordat het haar geest breekt. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws