Dit absurde bedrag vraagt UFC'er Jones om te knokken met Ngannou Nieuws
Nieuws

Dit absurde bedrag vraagt UFC'er Jones om te knokken met Ngannou

Dit absurde bedrag vraagt UFC'er Jones om te knokken met Ngannou

Jon Jones vraagt volgens UFC-president Dana White een absurd hoog bedrag, maar liefst 30 miljoen wil de voormalige lichtzwaargewicht kampioen beuren om tegen Francis Ngannou te knokken. En daar is White absoluut niet blij mee, maar toch lijkt er een kans dat het gaat gebeuren.

Het lijkt erop dat de UFC bereid is om de langverwachte zwaargewicht titelwedstrijd tussen Ngannou en voormalig tweevoudig licht zwaargewicht Jones, plaats te laten vinden. Er is echter een struikelblok want White beweerd dat Jones vraagt ​​om "30 miljoen dollar, gegarandeerd" om tegenover de Fransman te staan.

Wat een bedrag

In de podcast van Bill Simmons zegt White hierover; ,,Hij (Jon Jones. red) wil gegarandeerd $ 30 miljoen, De manier waarop dit werkt, is dat deze jongens allemaal delen opbrengsten uit de pay-per-view … dus hij zal delen in de winst van de strijd." Dat kan nog wel een lucratief zijn want een gevecht tussen de Amerikaan en Fransman zal een groot publiek trekken.

,,Ngannou, hij zag er goed uit in zijn laatste paar gevechten. Hij staat in de top drie, denk ik, en hij verdient het gevecht. Dat is het gevecht dat zou moeten gebeuren. We gaan gewoon rollen en doen wat we doen. Als Jon er klaar voor is, laat hij het ons weten", aldus White die steeds meer voor het idee te porren lijkt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws