Dit absurde bedrag vraagt UFC'er Jones om te knokken met Ngannou - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Dit absurde bedrag vraagt UFC’er Jones om te knokken met Ngannou

Dit absurde bedrag vraagt UFC’er Jones om te knokken met Ngannou

Dit absurde bedrag vraagt UFC'er Jones om te knokken met Ngannou

Jon Jones vraagt volgens UFC-president Dana White een absurd hoog bedrag, maar liefst 30 miljoen wil de voormalige lichtzwaargewicht kampioen beuren om tegen Francis Ngannou te knokken. En daar is White absoluut niet blij mee, maar toch lijkt er een kans dat het gaat gebeuren.

Het lijkt erop dat de UFC bereid is om de langverwachte zwaargewicht titelwedstrijd tussen Ngannou en voormalig tweevoudig licht zwaargewicht Jones, plaats te laten vinden. Er is echter een struikelblok want White beweerd dat Jones vraagt ​​om “30 miljoen dollar, gegarandeerd” om tegenover de Fransman te staan.

Wat een bedrag

In de podcast van Bill Simmons zegt White hierover; ,,Hij (Jon Jones. red) wil gegarandeerd $ 30 miljoen, De manier waarop dit werkt, is dat deze jongens allemaal delen opbrengsten uit de pay-per-view … dus hij zal delen in de winst van de strijd.” Dat kan nog wel een lucratief zijn want een gevecht tussen de Amerikaan en Fransman zal een groot publiek trekken.

,,Ngannou, hij zag er goed uit in zijn laatste paar gevechten. Hij staat in de top drie, denk ik, en hij verdient het gevecht. Dat is het gevecht dat zou moeten gebeuren. We gaan gewoon rollen en doen wat we doen. Als Jon er klaar voor is, laat hij het ons weten”, aldus White die steeds meer voor het idee te porren lijkt.

Bekijk ook

Canelo Alvarez vs Caleb Plant officieel voor 6 november

Canelo Álvarez, WBA/WBC/WBO Super middengewicht wereldkampioen, zal het opnemen tegen ongeslagen IBF Super middengewicht wereldkampioen Caleb Plant. De historische confrontatie zal plaatsvinden op zaterdag 6 november in de MGM Grand Garden Arena in Las Vegas.

De tandjes! UFC’er geeft update over kapot geslagen gebit (video)

De vechter leed een van de meest gruwelijke blessures

Topjudoka BEUKT zich naar winst in kickboks debuut (video)

Het gevecht ging over de volle drie ronden

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page