DIKKE MIDDELVINGER: Tony Ferguson nog lang niet met pensioen – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / DIKKE MIDDELVINGER: Tony Ferguson nog lang niet met pensioen

DIKKE MIDDELVINGER: Tony Ferguson nog lang niet met pensioen

Tony Ferguson heeft duidelijk gemaakt dat hij op dit moment absoluut niet klaar is om met pensioen te gaan. Hij wil later dit jaar terugkeren tegen Conor McGregor of Dustin Poirier.

Tony Ferguson heeft een bericht voor degenen die zich zorgen maakten over de mogelijkheid dat hij zijn handschoenen zou ophangen na zijn vernederende nederlaag tegen de huidige UFC-interim-kampioen Justin Gaethje.

Tony Ferguson heeft duidelijk gemaakt dat hij op dit moment absoluut niet klaar is om met pensioen te gaan. Ook niet na het verwoestende TKO-verlies tegen Justin Gaethje bij UFC 249. Welke ook een einde maakte aan zijn ongelooflijke 12 winsten record.

Experts lullen maar wat

Tochwaren veel fans en experts van mening dat “El Cucuy” ver over zijn hoogtepunt heen was en hij zou waarschijnlijk zou moeten stoppen. Tony Ferguson zei echter dat hij op dit moment niet eens overweegt met pensioen te gaan.

In een interview met ESPN zei Tony Ferguson dat hij graag de fakkel doorgeeft aan iemand die nieuw is, maar de middelvinger heeft opgestoken naar degenen die denken dat hij echt klaar is.

Onozellen

“Voor mij kan ik me meteen aanpassen. Ik voel me slecht voor veel van deze opkomende vechters die net hun pro-licentie hebben gekregen of die op zoek zijn naar gevechten en ze weten niet wat ze moeten doen,” zegt Ferguson.

“Of al deze universiteitsatleten die niet weten wat er aan de hand is met hun toekomst. Er zijn veel wat-als, toch? Het is gek, ik voel mee met die jongens, man. Veel van ons veteranen, kunnen ons on-the-fly aanpassen. “

Klootzakken

“We kunnen veranderen door ervaring, maar dat is de weg die we ploegen voor deze jongere generaties om door te stoten en uiteindelijk de fakkel over te dragen. Maar voor mij is dat niet snel. Deze klootzakken schrijven me af en zeggen dat ik nu met pensioen moet gaan, jongens toch. “

Tony Ferguson beweerde onlangs dat hij later dit jaar wil terugkeren tegen Conor McGregor of Dustin Poirier. Na dat gevecht wil Tony Ferguson de winnaar van Khabib Nurmagomedov vs. Justin Gaethje welke op 24 oktober plaats zal vinden uitdagen.

Bekijk ook

4 seconden ‘KO’: Moet je zien snelste knock-out ooit (video)

Deante Brown, was tot afgelopen weekend een onbekende naam in de vechtsportwereld.

Oeps! Bekende MMA-vechter opgepakt na winnen wedstrijd

Hij had de nasleep van zijn gevecht wel anders voorgesteld

Trainer sloeg vechter 20 minuten per dag: ‘Daar wordt hij hard van’

De praktijken van Fabia zijn een van de vreemdste verhalen in MMA van de afgelopen maanden.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page