‘Die Rus is met pensioen omdat hij een angsthaas is’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / ‘Die Rus is met pensioen omdat hij een angsthaas is’

‘Die Rus is met pensioen omdat hij een angsthaas is’

Conor McGregor zegt dat zijn aartsrivaal Khabib met pensioen is gegaan om dat hij niet durft te vechten. Een derde gevecht met McGregor zou de Rus niet aandurven.

UFC-ster Conor McGregor beweert dat hij weet hoe hij Khabib moet ‘vernietigen’. Zegt dat de Rus met pensioen is omdat hij te ‘bang’ is om met hem te vechten.

Bangerik

McGregor houdt vol dat hij de blauwdruk kent om Khabib Nurmagomedov te ‘vernietigen’. Ondanks dat hij werd verslagen door de Rus in hun wraakwedstrijd. McGregor, 32, leed twee jaar geleden een nederlaag in de vierde ronde tegen de regerende lichtgewicht koning tijdens UFC 229.

De Ier is onvermurwbaar dat de dingen anders zouden zijn als hij een tweede kans zou krijgen tegen Khabib. ,,Ik vocht die avond tegen de beste van hem, hij vocht die avond tegen de slechtste van mij. Hij weet het, ik weet het, zijn team weet het”, zegt de Ier tegen ESPN.

Wegloper

,,Ik heb het antwoord om die man te vernietigen. Hij kan maar zo lang de wol over de ogen van mensen trekken. Hij is naar mijn mening geen echte vechter. Hoe kun je weglopen? Er zijn zoveel geweldige gevechten te maken”, aldus McGregor.

Nurmagomedov, 32, kondigde afgelopen oktober zijn pensionering aan na zijn UFC 254 overwinning op Justin Gaethje. Hoewel McGregor de redenen van de Rus begrijpt om met pensioen te gaan. Kan hij niet bevatten waarom hij is weggelopen als er zoveel vermakelijke wedstrijden in de divisie zijn.

In 60 seconden klaar

McGregor, 22-4, maakt zich momenteel op voor zijn UFC 257-rematch met Dustin Poirier, die hij aanstaande zaterdag op Fight Island in Abu Dhabi zal ontmoeten. En hij wil de klus voor de tweede keer klaren in een dubbele snelle tijd.

,,Ik hou van Dustin, ik denk dat hij een goede vechter is. Hij is zelfs een geweldige vechter, weet je? Maar geweldig is nog steeds een niveau onder mij. Ik zal Dustin binnen 60 seconden uitschakelen.”

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

4 seconden ‘KO’: Moet je zien snelste knock-out ooit (video)

Deante Brown, was tot afgelopen weekend een onbekende naam in de vechtsportwereld.

Oeps! Bekende MMA-vechter opgepakt na winnen wedstrijd

Hij had de nasleep van zijn gevecht wel anders voorgesteld

Trainer sloeg vechter 20 minuten per dag: ‘Daar wordt hij hard van’

De praktijken van Fabia zijn een van de vreemdste verhalen in MMA van de afgelopen maanden.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page