Dictator organiseert groot aantal MMA-events ondanks sancties – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Dictator organiseert groot aantal MMA-events ondanks sancties

Dictator organiseert groot aantal MMA-events ondanks sancties

Dictator organiseert groot aantal MMA-events ondanks sancties

Alexey Yatsenko, voorzitter van het Absolute Kampioenschap Akhmat, heeft de data vastgesteld voor de eerste twee evenementen van zijn organisatie in het nieuwe jaar.

In december legde het Office of Foreign Assets Control (OFAC) van het Amerikaanse ministerie van Financiën sancties op aan de Tsjetsjeense dictator Ramzan Kadryov. De sancties werden “wegens ernstige schendingen van de mensenrechten” opgelegd.

Geen Amerikanen

Ontvoering, marteling en moord op mensen in de LGBTI-gemeenschap, evenals journalisten en politieke activisten kunnen volgens de OFAC worden toegeschreven aan Kadyrov.

Als gevolg van de sancties kan ACA, dat eigendom is van Kadryov, geen zaken doen met iemand in de Verenigde Staten. Kortom, Amerikaanse vechters zullen in toekomstige evenementen niet mogen strijden bij ACA.

In Rusland

Toch gaat de organisatie door en trekt zich niets aan dan de OFAC en organiseert een aantal events. ACA 117 vindt plaats op 12 februari en ACA 118 vindt plaats op 26 februari. Ondanks zware sancties van het Amerikaanse ministerie van Financiën. Voert ACA het tempo op, negen evenementen staan ​​gepland voor de eerste helft van 2021 alleen.

Vanwege quarantainebeperkingen zullen alle negen aankomende evenementen in Rusland worden gehouden. De exacte locatie is echter nog onbekend. Volgens Yatsenko zijn er onderhandelingen gaande met verschillende locaties. Ook is nog niet bekend of er toeschouwers worden toegelaten tot deze evenementen.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

📺 KIJKEN VANDAAG EN MORGEN: Gevechten die je niet wilt missen

Het weekend staat voor de deur en voor de vecht fans betekent dit veelal interessante gevechten en events.

Spoorloos: Verbrande vechter ontvoerd uit ziekenhuis

De vechter die deze week gewond werd geraakt bij een bomaanslag is nu ook ontvoerd

Opgefokte Fury gaat los: ‘Fuck off, volgende vraag”

Tyson Fury kan niet zekerder van zichzelf zijn als dat hij nu is

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page