Dictator organiseert groot aantal MMA-events ondanks sancties MMA Nieuws
MMA Nieuws

Dictator organiseert groot aantal MMA-events ondanks sancties

Dictator organiseert groot aantal MMA-events ondanks sancties

Alexey Yatsenko, voorzitter van het Absolute Kampioenschap Akhmat, heeft de data vastgesteld voor de eerste twee evenementen van zijn organisatie in het nieuwe jaar.

In december legde het Office of Foreign Assets Control (OFAC) van het Amerikaanse ministerie van Financiën sancties op aan de Tsjetsjeense dictator Ramzan Kadryov. De sancties werden "wegens ernstige schendingen van de mensenrechten" opgelegd.

Geen Amerikanen

Ontvoering, marteling en moord op mensen in de LGBTI-gemeenschap, evenals journalisten en politieke activisten kunnen volgens de OFAC worden toegeschreven aan Kadyrov.

Als gevolg van de sancties kan ACA, dat eigendom is van Kadryov, geen zaken doen met iemand in de Verenigde Staten. Kortom, Amerikaanse vechters zullen in toekomstige evenementen niet mogen strijden bij ACA.

In Rusland

Toch gaat de organisatie door en trekt zich niets aan dan de OFAC en organiseert een aantal events. ACA 117 vindt plaats op 12 februari en ACA 118 vindt plaats op 26 februari. Ondanks zware sancties van het Amerikaanse ministerie van Financiën. Voert ACA het tempo op, negen evenementen staan ​​gepland voor de eerste helft van 2021 alleen.

Vanwege quarantainebeperkingen zullen alle negen aankomende evenementen in Rusland worden gehouden. De exacte locatie is echter nog onbekend. Volgens Yatsenko zijn er onderhandelingen gaande met verschillende locaties. Ook is nog niet bekend of er toeschouwers worden toegelaten tot deze evenementen.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/mma-nieuws/vies-mma-vechter-spuit-urine-in-gezicht-tegenstander-video/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws