Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Dictator organiseert groot aantal MMA-events ondanks sancties

Dictator organiseert groot aantal MMA-events ondanks sancties

Dictator organiseert groot aantal MMA-events ondanks sancties

Alexey Yatsenko, voorzitter van het Absolute Kampioenschap Akhmat, heeft de data vastgesteld voor de eerste twee evenementen van zijn organisatie in het nieuwe jaar.

In december legde het Office of Foreign Assets Control (OFAC) van het Amerikaanse ministerie van Financiën sancties op aan de Tsjetsjeense dictator Ramzan Kadryov. De sancties werden “wegens ernstige schendingen van de mensenrechten” opgelegd.

Geen Amerikanen

Ontvoering, marteling en moord op mensen in de LGBTI-gemeenschap, evenals journalisten en politieke activisten kunnen volgens de OFAC worden toegeschreven aan Kadyrov.

Als gevolg van de sancties kan ACA, dat eigendom is van Kadryov, geen zaken doen met iemand in de Verenigde Staten. Kortom, Amerikaanse vechters zullen in toekomstige evenementen niet mogen strijden bij ACA.

In Rusland

Toch gaat de organisatie door en trekt zich niets aan dan de OFAC en organiseert een aantal events. ACA 117 vindt plaats op 12 februari en ACA 118 vindt plaats op 26 februari. Ondanks zware sancties van het Amerikaanse ministerie van Financiën. Voert ACA het tempo op, negen evenementen staan ​​gepland voor de eerste helft van 2021 alleen.

Vanwege quarantainebeperkingen zullen alle negen aankomende evenementen in Rusland worden gehouden. De exacte locatie is echter nog onbekend. Volgens Yatsenko zijn er onderhandelingen gaande met verschillende locaties. Ook is nog niet bekend of er toeschouwers worden toegelaten tot deze evenementen.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

Selfie verraad man die MMA-vechter vermoorde in sportschool

Marcos Antonio Alvarez (37), blijft hechtenis na te zijn beschuldigd van de moord op MMA-vechter ...

Chinese boksreus beland in het ziekenhuis na slopende partij (video)

Zhilei Zhang was niet in staat om te winnen in de grootste fase van zijn ...

‘Ik eet je kinderen op’: Aartsrivaal open voor gevecht met Mike Tyson

Mike Tyson kan het nog wel eens heel druk krijgen de aankomende tijd. Na zijn ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page