Diaz bespot 'lil bitch' McGregor: 'doe toch normaal man' Nieuws
Nieuws

Diaz bespot 'lil bitch' McGregor: 'doe toch normaal man'

Diaz bespot 'lil bitch' McGregor: 'doe toch normaal man'

Nate Diaz is niet onder de indruk Conor McGregor en vindt dat deze eens normaal moet doen. Nadat de Ier vrijdag naar Twitter ging om nog een andere aangepaste 'McGregor-titel' aan te vragen, voelde zijn oude rivaal Diaz de behoefte om de Ier eens goed aan te pakken.

Volgens Diaz is het tijd dat McGregor stopt met alle eer naar zich toe te trekken, klaarblijkelijk irriteert de Amerikaan zich mateloos aan het gedrag van 'The Notorious' en diens claims dat er UFC-titels ter ere van hem in het leven moeten worden geroepen.

Doe maar dan

,,Laten we eigenlijk twee riemen doen UFC. Champ Champ doet altijd twee. We hebben momenteel "The McGregor Belt" in ontwikkeling, en nu hebben we de geheel nieuwe "RMF" -riem "The Richest Motherfucker Belt". Op deze manier kunnen we zowel de robijnen als de smaragden goed gebruiken", schreef McGregor.

Diaz bespotte McGregor op Twitter over zijn voorstellen aan de UFC, maar zei toen tegen de organisatie om aan de Ier zijn wensen te voldoen, omdat hij denkt dat McGregor duidelijk vertrouwen nodig heeft. boost tijdens zijn trilogiegevecht van 10 juli met Dustin Poirier bij UFC 264.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws