? | Trainingsmaat Rico Verhoeven deelt knock-out uit in Rusland Nieuws
Nieuws

? | Trainingsmaat Rico Verhoeven deelt knock-out uit in Rusland

? | Trainingsmaat Rico Verhoeven deelt knock-out uit in Rusland

Er vond in alle hectiek rondom het coronavirus een internationaal kickboks toernooi plaats en wel in Kazan, Rusland.

De Tatneft Cup die zondag zijn 13e editie vierde werd zonder publiek gehouden wegens de maatregelen rondom het coronavirus. Nederlander en regelmatige traiingspartenr van GLORY Kickboxing kampioen Rico Verhoeven, Dexter Suisse boekte een stevige knock-out winst op zijn tegenstander.

Neergaan of winnen

Suisse stond tegenover Miroslav Vujovic uit Montenegro die in de 3e ronde knock-out ging door een stevige stoot en knie combinatie waar het Nederlandse kickboksen om bekend staat. De wedstrijden gehouden onder de regels van de TNA-organisatie, bepalen dat een vechter moet winnen door knockdown of knock-out.

Als geen van de vechters tijdens de drie rondes neergaat of acht tellen op zijn tegenstander boekt, gaat de wedstrijd automatisch naar een extra ronde. De jury beslist pas na de extra ronde. Als een vechter zijn tegenstander neerhaalt en geen telling ontvangt, is hij de automatische winnaar na de drie ronden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws