Details coronavirusgesprek UFC-baas Dana White en vechters uitgelekt Nieuws
Nieuws

Details coronavirusgesprek UFC-baas Dana White en vechters uitgelekt

Details coronavirusgesprek UFC-baas Dana White en vechters uitgelekt
Details coronavirusgesprek UFC-baas Dana White en vechters uitgelekt

Dana White heeft vrijdagmiddag gesproken met leden van de UFC vechters selectie over de huidige situatie rondom het coronavirus.

Volgens bronnen nam White ongeveer 25 minuten de tijd om te spreken met zijn vechters over de coronavirus pandemie, alhoewel de gesprekken vertrouwelijk waren zijn er toch details uitgelekt. Onderstaand enkele van de onderwerpen die zijn besproken.

Vechters hoeven niet te vechten als ze zich niet veilig voelen

Op verschillende momenten tijdens de gesprekken herhaalde White dat als vechters zich niet op hun gemak voelen om tijdens de pandemie een gevecht aan te gaan, zij niet hoeven te vechten.

Vechtlocaties worden geheim gehouden; White was niet bereid om details te onthullen over de locatie van het volgende UFC-evenement of zijn voorgestelde 'Fight Island'. Dit uit voorzorg dat de media deze achterhaalt.

Vechters waarvan de gevechten zijn geannuleerd, krijgen voorrang.

Als gevolg van het annuleren van alle UFC-evenementen zei White zei dat de vechters die daardoor niet konden vechten voorrang zullen krijgen op de aankomende events die wel door zullen gaan.

Op een bepaald moment in de oproep vroeg White of zijn vechters en hun families allemaal gezond waren. De reactie was overweldigend: ‘Gezond’. Witte herhaalde dat zijn vechters contact moeten opnemen als ze problemen ondervinden tijdens de pandemie.

Ontmoeting met de gouverneur van Nevada

White's deelname aan de economische taskforce van coronavirus van Trump werd ook besproken. De UFC baas is toegevoegd door de Amerikaanse president waar hij al jaren mee bevriend is om straks de economie weer in goede banen te leiden.

White zei dat hij niet zeker weet wanneer de gevechten in Nevada zullen terugkeren. Hij maakte echter duidelijk dat het een van zijn topprioriteiten is om het UFC Performance Institute en UFC Apex weer aan de praat te krijgen. White zei dat hij de gouverneur van Nevada, Steve Sisolak, zal ontmoeten om opties te bespreken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws