? WRAAK! Dodelijke knie levert Demetrious Johnson ONE wereldtitel op MMA Nieuws
MMA Nieuws

? WRAAK! Dodelijke knie levert Demetrious Johnson ONE wereldtitel op

? WRAAK! Dodelijke knie levert Demetrious Johnson ONE wereldtitel op

Demetrious Johnson heeft vanmorgen wraak genomen op Adriano Moraes bij ONE tijdens Amazon Prime 1. De Amerikaan schakelde de Braziliaan uit in hun rematch met een vliegende knie in de vierde ronde om de nieuwe kampioen vlieggewicht te worden.

De finish kwam op 3:50 in de vierde ronde en Johnson veroverde de ONE Championship vlieggewicht titel. Moraes verliest had de titel sinds 2019 in zijn bezit. Moraes was sterk aan de strijd begonnen in het Singapore Indoor Stadium en bracht tijdens de eerste twee ronden veel tijd door in toppositie.

Maar Johnson was druk op zijn rug en opende een snee boven het oog van zijn tegenstander met een elleboog vanuit de onderste positie. In de derde ronde kon Moraes, die Johnson vorig jaar in de tweede strofe stopte, het gevecht niet onder controle krijgen.

Vliegende knie

De voormalige UFC-kampioen vlieggewicht Johnson oefende constante voorwaartse druk uit en landde een links-rechts combinatie met nog 30 seconden te gaan. In de vierde was Johnson opnieuw de agressor maar Moraes counterde met een vliegende knie die de Amerikaan tijdelijk uit balans leek te brengen zonder echte schade aan te richten.

Echter kwam Johnson zelf terug en raakte Moraes in een fel vuurgevecht van stoten en trappen. Dit overrompelde de Braziliaan die nog moest herstellen toen een vliegende knie in het gezicht hem knock-out sloeg.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws