MMA-vechter krijgt flink bedrag en excuses van UFC-baas Dana White
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / MMA-vechter krijgt flink bedrag en excuses van UFC-baas Dana White

MMA-vechter krijgt flink bedrag en excuses van UFC-baas Dana White

Deiveson Figueiredo kreeg een dikke verrassing van UFC-baas Dana White. Liep de vechter zaterdag een dikke bonus mis na zijn gevecht. Nu krijgt hij alsnog een stel geld in het handje.

De zaterdag kon eigenlijk niet stuk voor Deiveson Figueiredo. Hij versloeg in minder dan twee minuten Alex Perez. De wijze waarop Figueiredo won zou normaliter een vette bonus opleveren. Maar deze ging in eerste instantie aan de neus van de Braziliaan voorbij.

Figueiredo kon fluiten naar de $ 50.000 “Performance of the Night” bonus. Zo leek het althans. Totdat de vechter verrast werd. Het bleek dat White die de bonus zou moeten toekennen spijt had. De Braziliaan kreeg toch de bonus toegekend. ,,I fucked up,” zegt White in de video die op Instagram verscheen. ,,Ik heb een fout gemaakt.”

Nobele daad

Wat White heeft doen besluiten om toch de bonus toe te kennen is niet duidelijk. Echter is het nobel van White om zijn fout toe te geven. In de video is een blije Figueiredo te zien samen met zijn manager Wallid Ismail. Iedereen weer happy en Figueiredo kan tevreden terug kijken op zijn wedstrijd.

Een vechter als Figueiredo is belangrijk voor de UFC. Hij moet binnenkort alweer de UFC-kooi in. De Braziliaan is al klaar voor zijn volgende titelgevecht. Wanneer hij Brandon Moreno ontmoet bij UFC 256 op 12 december. Slechts 21 dagen na zijn overwinning op Perez.

Bekijk ook

ZIEN! MMA-Vechter zonder hand scoort KO in 4 seconden: 2 tegen 1 wedstrijd

Gehandicapte MMA-vechter Alexander Karapetyan versloeg twee tegenstanders tegelijk in een Epic Fighting Championships-evenement in Rusland. Karapetyan.

Bokswedstrijd Vyacheslav Datsik tegen Alexander Emelianenko

Bokswedstrijd tussen neonazi en veroordeelde verkrachter geboekt

Een Russische bokspromotor heeft een gevecht geboekt tussen de twee beruchte vechters.

UFC-vechter ontsnapt wederom aan de dood: ‘Bloedde bijna leeg’

Weer een bijna-doodervaring.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page