Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Debuut UFC-veteranen bij ONE Championship niet makkelijk

Debuut UFC-veteranen bij ONE Championship niet makkelijk

UFC-veteranen Demetrious Johnson en Eddie Alvarez maakten beide vandaag hun debuut bij ONE Championship in Japan.

Alvarez was het eerst aan de beurt tegen Timofey Nastyukhin, maar kreeg een knock-out te verwerken in de eerste ronde. Alvarez is net als Johnson afkomstig van de Amerikaanse MMA-organisatie de UFC.

Johnson daarentegen pakte wel de winst tegen de Japanner Yuya Wakamatsu, die het nakijken had door een submission uitgevoerd door de Amerikaan.

Nederlanders verloren

Van beide debutanten werd verwacht dat deze hoge ogen zouden gooien. Johnson is ook deelnemer aan eliminatie toernooi bij ONE, zijn tegenstander daarvoor moet nog bekend worden gemaakt.

LEES OOK: Andy Souwer verliest erematch tegen Yodsanklai Fairtex

Eerder vandaag vochten twee Nederlandse top vechters op het zelfde event, Anthony Engelen en Andy Souwer beide verloren helaas hun partijen.

Bekijk ook

Jorge Masvidal neemt de uitdaging van Nate Diaz aan

Jorge Masvidal is meer dan bereid om Nate Diaz te ontmoeten in de Octagon.

Cris Cyborg in onderhandeling met Bellator

Bellator-president Scott Coker vertelde in een interview met MMA Fighting dat hij, hoewel er nog werk aan de winkel is, hoopt dat vedergewicht Cris Cyborg binnenkort een contract tekent met Bellator.

Conor McGregor door het stof: ‘Ik was echt fout’ (video)

De voormalige UFC lichtgewicht en vedergewicht kampioen sprak voor het eerst, sinds een video die eerder deze maand opdook van een incident in een bar.