De UFC mikt op augustus voor Londen evenement – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / De UFC mikt op augustus voor Londen evenement

De UFC mikt op augustus voor Londen evenement

De UFC mikt op augustus voor Londen evenement

Het ziet er naar uit dat de UFC in augustus een stap dichter bij Europa komt. De Amerikaanse organisatie die evenementen in Las Vegas, Jacksonville en Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten organiseerde sinds april vorig jaar te midden van de aanhoudende COVID-19-pandemie, heeft Londen op de rol staan.

De UFC heeft naar verluidt de maand augustus op het oog voor een mogelijk evenement in Londen, Engeland. Zo meld ESPN MMA-verslaggever, Ariel Helwani. De UFC was aanvankelijk van plan een UFC Fight Night London-evenement in maart vorig jaar in de O2 Arena te houden.

Een potentiële weltergewicht-titel-eliminator tussen voormalig kampioen, Tyron Woodley en de # 3 gerangschikte Leon Edwards was gepland als headliner. Het hele evenement en de geplande confrontatie tussen het nu promotionele aluin Woodley en Edwards werden vervolgens opgeschort, te midden van de aanhoudende nieuwe coronavirus pandemie.

Nederlandse UFC fans

Mocht de UFC Londen aandoen dan zullen er waarschijnlijk een aantal bekende vechters op het programma kunnen staan, naast Darren Till. Voormalig Cage Warriors vedergewicht kampioen Paddy Pimblett, Tom Aspinall en Lerone Murphy zullen ook zeker in aanmerking komen voor optredens op het potentiële evenement.

Hoe het zit met Nederlandse UFC fans die in augustus naar Londen zouden willen afreizen is nog niet bekend. Ongetwijfeld zullen er restricties en maatregelen zijn omtrent de coronavirus situatie. De Britten zijn nagenoeg allemaal ingeënt maar of fans uit ons land welkom zijn zal nog moeten blijken.

Bekijk ook

KIJKEN: UFC 264 Poirier vs McGregor 3 trailer gelanceerd

Er is een trailer vrijgegeven voor UFC 264, met als headliner het trilogiegevecht tussen Dustin Poirier en Conor McGregor

Adesanya houdt UFC-titel tegen Vettori in 5 ronden oorlog (video)

Aan het einde van het gevecht was het Vettori die er nog steeds van overtuigd was te hebben gewonnen.

Bruut geweld en zware knock-outs tijdens MMA-event in Mexico

Het Ikon 7 MMA evenement in LOS MOCHIS, Sinaloa, Mexico afgelopen nacht had een aantal stevige knokpartijen op het programma staan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page