Home / Nieuws / MMA NIEUWS / De strijd is aan: McGregor en Poirier op wedstrijdgewicht (video)

De strijd is aan: McGregor en Poirier op wedstrijdgewicht (video)

De strijd is aan: McGregor en Poirier op wedstrijd gewicht (video)

Conor McGregor en Dustin Poirier zijn vandaag door de weging gekomen voor hun gevecht aanstaande zaterdag op UFC 257 in Abu Dhabi. Dit is de tweede ontmoeting tussen de Ier en de Amerikaan sinds 2014.

Zowel Dustin Poirier en Conor McGregor werden vrijdagochtend voorafgaand aan hun lichtgewicht herkansing gewogen. McGregor tikte de weegschaal aan op 155 pond, terwijl Poirier 156 pond woog.

Lichtgewicht co-headliners Dan Hooker en Michael Chandler waren ook goed op gewicht. Ze haalden allebei 156 pond. Ook werd een vechter uitgesloten om te vechten. Nasrat Haqparast haalde zijn gewicht niet.

Uitvaller

De rest van de vechters waren goed op gewicht met Arman Tsarukyan die wel naast het gewicht zat meer met Haqparast de mat op zou gaan. Gisteren tijdens de persconferentie was te zien dat er tussen Poirier en McGregor veel respect is.

Dit meent niet weg dat beide vechters alles zullen geven in de kooi. Het UFC 257 event wordt live uitgezonden in Nederland via KIJK.nl. KLIK HIER voor meer info over de uitzendtijden en meer…..

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

Oprotten: Bokskampioen stuurt ‘mondkap-gekkies’ de ring uit (video)

Canelo Saul Alvarez was zichtbaar niet blij met een paar onwelkome gasten. De Mexicaan die ...

Gane vecht zich langs Rozenstruik in saaie UFC-headliner (video)

Ciryl Gane versloeg Jairzinho Rozenstruik vandaag, via unanieme beslissing in het zwaargewicht main event van ...

Joseph Parker verslaat Junior Fa in vuurwerkloze wedstrijd (video)

Joseph Parker heeft vanavond Junior Fa verslagen in een puntenbesluit in de Spark Arena in Auckland. Voormalig wereldkampioen zwaargewicht Joseph Parker overwon Junior Fa met een unanieme beslissing in hun geheel Nieuw-Zeelandse strijd.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page